Home

21.12.2012 / 12 Comments

Secrets

Noniin, nyt on mullakin puolet yläasteesta käyty. Mukava oli tää lukukausi lopettaa hyviin arvosanoihin, tuli nimittäin tosi positiivisia yllätyksiä todistukseen! :)

Käyttäytyminen- 9
Äidinkieli- 10
Ruotsi- 10
Englanti- 9
Matematiikka- 9
Fysiikka- 8
Fysiikka-kemia valinnainen- 9
Biologia- 9
Terveystieto- 8
Historia- 9
Liikunta- 9
Kotitalous valinnainen- 9
Matkailuvenäjä- H
Ranska- 10

K.a. 9.07 eli tavallaan 9.1 

Koulun jälkeen mentiin Sannan ja Liisan kanssa hetkeksi keskustaan oottelemaan bussia, jolla lähettiin sitten meille. Syötiin meillä, kiharrettiin hiuksia ja mentiin pihalle ottamaan kuvia hetkeksi. Eihän tuolla kauaa pystynyt oikein olemaan kun on niin kauheen kylmä. :( Käytiin vielä Sannan kanssa kuvaamassa pätkiä siihen meidän parkourvideoon. Me ei vissiin julkasta sitä ollenkaan ku ei siitä tullu niin laadukas mitä luultiin :--D Mutta joo, tässä on näitä kuvia. Kiitokset Sannalle ♥ ps. kun joku joskus kysyi että voinko laittaa kuvan jossa mulla on kiharretut hiukset nii tää on sulle ;)
Päivä alkaa olla jo lopuillaan, eikä se maailmanloppu näköjään tullut tänäänkään. Mutta tosissaan hyvää joululomaa kaikille, toivottavasti saitte hyviä todistuksia ja keskiarvoja :--)


♥:petra
Related Posts

12 kommenttia:

 1. Oot aika hikke :O muute ihanat hiukset <3

  VastaaPoista
 2. eiherranjumala... NOI SUN HIUKSET.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oikeesti itken:( TÄYDELLISET <33 !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voivoi älä itke :--( kiitos hirveesti!! <33

   Poista
 3. miks oot noin kauniss??? :DD

  VastaaPoista
 4. oijoijoi oot kaunis♥ ja sulle sopii tooosi hyvin nuo kiharretut hiukset!:)

  VastaaPoista
 5. Oih ihanat kiharat ja ihana banneri! :)

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo