Home

2.2.2013 / 8 Comments

Vastaukset

Mitä mieltä oot seiskaluokkalaisista? xdd  Jotkut tosi mukavia ja symppiksiä, jotkut tosi ärsyttäviä ja pikkulissuja.

Jos käyt kirpparilla, millä kirpparilla käyt? (kuopiossa) Keskustassa City Pörssi, Leväsellä Kontti, ja Petosella Puijolan kirppis.

Oletko haaveillut vaihto-oppilasvuodesta? Juu olen haaveillut, tai ehkä enemmänkin kielimatkasta mut vaihto-oppilaanakin olis jännittävää olla jos pääsis johonkin kivaan paikkaan vaihtoon :)

Mitä mieltä olet anonyymikommentoijista? Ihan saman verran anonyymikommentteja arvostan kuin kirjautuneitakin, mutta joskus vähän ärsyttää 'epäasialliset' kommentit. Esim kerran joku sano että mä muka itse kirjottaisin kaikki anonyymikommentit. Lol.

Miten kerkeet arjen keskellä nähä kavereita ku sulla on koulu ja tanssi? En oikeestaan kerkeekkään, viikonloput mulla on kavereille omistettuja. Sitäpaitsi nään suurimman osan mun kavereista tanssissa ja koulussa :)
Vaikutat niin täydelliselle niin pakko kysyy ootko kateellinen kellekkään? XD en tiiä miten luokittelet täydellisen, mutta sitä en itse koe olevani. En oikein osaa vastata tohon kunnolla kun en erityisemmin oo kellekkään kateellinen, vaan pyrin olemaan tyytyväinen itseeni :)

Mistä ostat vaatteesi yleensä? Pakko kyllä sanoo että vähän joka paikasta :D Jos on pakko sanoo yks kauppa mistä suurin osa mun vaatteista on niin ehkä Gina Tricot kun sieltä ostan 'täydentäviä' vaatteita ja koruja sellaisin erikoisempiin vaatteisiin mitä ostelen Venäjältä ja netistä :)

Mainistit joskus aiemmassa postauksessasi, että erosit poikaystäväsi kanssa, onko sulla ikävä sitä vai viihdytkö paremmin sinkkuna? Ollaan samalla luokalla ja kavereita, sinänsä siis ei ole ikävä :) älkää käsittäkö väärin XD

Mikä sai sut alottamaan bloggaamisen? Parilla kaverillani oli silloin joskus blogi, sivusta seurailtuani halusin itsekkin kokeilla. :) Kuullosti ja vaikutti myös kivalta kuvata omia asuja ja kertoo vähän itsestään.

Miten "löysit" oman tyylisi? No tää nyt on vähäsen kehittynyt ajan myötä. Esim. seiskaluokan alussa pidin sellasia vaatteita ja asuyhdistelmiä mihin en nykyään koskisi pitkällä kepilläkään. Oon vaan lueskellut muotiblogeja ja selaillut Lookbookkia ja nettikauppoja niin sitä kautta se mun tyyli on muokkautunut onneksi.

Mitkä on kolme parasta asiaa itsessäsi? Ehkäpä huumorintaju, empaattisuus ja värisilmä (vaikka itse sanonkin)

Minkä yhden asian muuttaisit maailmassa jos voisit? Varmaan poistaisin ihmisistä rasismin ja kaikki tyhmät ennakkokäsitykset.

Mitä kolmea asiaa ilman et voisi elää päivääkään? Musiikki, puhelin, ruoka.

Mitä kuvanmuokkausohjelmaa käytät? Yleensä oon liian laiska muokkaamaan kuviani, mutta jos muokkaan niin Picmonkeyllä tai sillä Windowsin omalla kuvanmuokkausohjelmalla :)

Mistä ostat suurimman osan vaatteistasi? Tää taisikin jo tulla
Lempiasuste? Irtokaulukset!

Lempiväri? Tummansininen, viininpunainen, pinkki, mintunvihree ja persikka.
Kesä vs. Talvi? KESÄKESÄKESÄ !!!

Karkki vs. Suklaa? Karkki

3 parasta asiaa itsessäsi? tämäkin tais jo tulla

Ootko koskaan leikannut hiuksias silleen kunnolla? No nyt en oo kunnolla leikellyt, ellei sit niitä 10-15 cm latvojen lyhennystä lasketa :D

Onko sulla ollut koskaan polkkatukkaa? Kaipa mulla lapsena oli :D

Mitä mieltä oot "halppistuotteista" esim. pirkka, rainbow, extra? Extran tuotteet on tosi huonoja musta, mut Pirkka ja Rainbow on ihan jees. Ne on sellasia halvempia vaihtoehtoja mutta melkein yhtä hyviä kun ne kalliitkin :)

Mikä on sun lempikauppa? Öä Topshop

Meikkaatko yleensä? Kyllä meikkaan, joskus kyllä on niitä päiviä kun en jaksa.

Haluaisitko koiran? En mitenkään välttämättä kun ei hirveesti oo mitään kokemusta koirista, enkä jaksa ulkoiluttaa sitä :D 

Mitä mieltä oot Justin Bieberistä tai One Directionista? Teinimassailmiöitä molemmat, en tykkää kummastakaan kyllä yhtään. :P

Montako vakavaa suhdetta sulla on ollut? 1

Mietitkö vielä joskus että olis kiva olla Ronin kanssa yhessä? Kaipa sitä joskus miettii mut edelleenkin ollaan kavereita ja pitää liikkuu eteenpäin eikä jämähtää yhteen ihmiseen ikuisiksi ajoiksi.

Paljon käytät kuukaudessa yleensä rahaa vaatteisiin? Haha riippuu ihan että onko ale-sesonki vai ei. Jos sattuu olemaan niin voi mennä jopa 100€ tai yli. Jos ei niin ehkä n. 50€.

Luotatko ihmisiin helposti/kerrotko heille aidosti ongelmistasi? Joskus on tullut/tulee luotettua ihan vääriin ihmisiin. Oon nyt oppinu olemaan varuillani niin en luota kehenkään ketä en oo tuntenut vähintään 2-3 vuotta. Ongelmistani kerron avoimesti siis kaikille kehen oikeesti luotan, eli mun kavereille ja ystäville :)

Onko sulla enemmän kavereita vai ystäviä? Kavereita varmasti.
Onko ketään kiikareissa? eipä taida olla

Oletko tyytyväinen kroppaas, mihin oot ja mihin et? Oon kokonaisuudessaan ihan tyytyväinen kroppaani. Tykkään mahastani koska se on mun mielestä tarpeeks kiintee eikä roiku, mutta haluisin kiinteyttää reisiä :)

Poltatko tai juotko? Miks maksaisin oman terveyteni pilaamisesta? en.

Ootko enemmän tyytyväinen kroppaasi vai kasvoihisi? Ehkäpä nassuun kumminkin enemmän :)

Saatko viikko- tai kuukausirahaa? En saa. Jos pyydän joskus vaikka parikymppiä johonkin asiaan mitä kipeesti tarviin niin kyllä vanhemmat yleensä sen verran antaa :)

Lempiblogisi? Colorstripe, Javs ♥
Tykkäätkö enemmän ranne- vai kaulakoruista? Riippuu kyllä ihan asusta ja vaatteista. Ehkä käsikoruista enemmän tykkään.

Koska itkit viimeksi? Hmm en muista. Varmaan kunnolla sillon kun Missi kuoli :(

Osaisitko kuvailla luonnettasi kolmella sanalla? Materialistinen, huumorintajuinen, empaattinen.

Ruskeat, siniset vai vihreät silmät? Ruskeet :)

Top 5 lemppariblogit ja perustelut? 
1. Colorstripe, koska laadukkaat kuvat, bloggaajalla ihana tyyli ja hyvä huumorintaju postauksissa. :)
2. Javs, koska mielenkiintoinen tyyli bloggaajalla, upeat DIY-tuunaukset ja inspiroiva blogi muutenkin :)
3. Mi Mi Mendine, koska bloggaaja on yhtä ammattitaitoinen poseerauksissaan kuin malli, upeat kuvat ja tyyli :)
4. Atte Kilpinen, koska ammattimaiset kuvat ja erikoinen bloggaaja :)
5. Uino, koska hänen tyylistä saa vaikutteita ja tykkään katella hänen videoita :) Huikeen kaunis nainen!

Oletko mielestäsi muuttunut siihen verrattuna mitä olit ala-asteella? Olen ja paljon. Niinkuin Pipsa itsekkin sanoit tossa, olin silloin tosi sulkeutunut ja hiljainen. Oon mä nytkin aika hiljainen, mutta en sulkeutunut. Munkin mielestä oon saanut paljon itsevarmuutta blogini myötä, tyylini on kehittynyt omaperäisemmäksi ja musta on tullut sosiaalisempi :)
Matkus vai keskusta? Miksi? Kauppojen puolesta Matkus koska siellä on niitäkin liikkeitä mitä keskustassa ei ole. Keskusta tosin sijainnin puolesta ja sinne on helpompi päästä ja hengailla porukalla.:)Paljonko teillä nyt on niitä kisuja? Enää meillä ei ole niitä yhtään, kun Missillä oli 5 pentua joista myytiin 4 ja sillon meillä oli kaks kissaa. Pentukisu kuoli pari vuotta sitten ja Missi nyt uudenvuoden aikaan. :/Jos saisit valita 3 lämmintä maata joissa vierailisit, mitkä ne olisivat ja miksi? Thaimaa, Australia ja USAssa joku lämmin osavaltio. Rantojen ja eksotiikan takia ja olis kiva tutustua noiden maiden luontoon sekä vastakohtaisesti kaupunkielämään :) Thaimaassa oon siis aiemmin käynyt.
 

Ketä tai mitä mahd. ottaisit mukaan autiolle saarelle jossa sun olisi määrä olla viikko? Ottasin mukaani Liisan ja Sannan koska ne on mun apinalauma, bikinit, ruokaa ja tulitikkuja :)

Pidätkö luontokuvista vai itsestäs tai kavereistasi otetuista kuvista enemmän? Kummassakin puolensa; luontokuvat on upeita jos omistaa kunnon kameran ja osaa muokata kuvia hyvin. Vastaan kuitenkin että ihmiskuvat koska onhan niitä sitten kiva katsella tulevaisuudessa että 'tältä minä nuorena näytin' yms :)

Minkälaisia blogeja sä tykkäät lukea?
Eniten tykkään muoti/kauneusblogeista joissa on hyvänlaatuiset kuvat, ei mitenkään liikaa tekstiä ja sopivasti huumoria. :)

Voisitko kuvitella joskus lähteväsi cosmon tähtibloggaajakisaan? Miten luulisit sijoittuvasi? Haha ehkä voisin mennä sitten kun mun blogi saavuttaa yli 3000 lukijaa, mun kuvaustaidot paranee ja kunhan vähän kehityn vielä :--D Jos tämänhetkisessä tilanteessa olisin kisassa mukana, olisin varmasti listan häntäpäässä.

Kerro hieman perheestäsi? Mulla on huumorintajuinen ja hauska sekä ymmärtäväinen isä, venäläinen ja idearikas äiti sekä pitkä ja tosimukava isoveli (puoliveli siis). Rakastan mun perhettä sekä ylä- että alamäessä :)♥

Sekä parista valitsemastasi kaveristasi? No Liisa ja Sanna on mun parhaita ystäviä ollu mun syntymästä asti, kertaakaan ei olla riidelty 'kunnolla'. Ne on mulle yhtä kuin siskoja ja heidän kanssa on aina superkivaa pitää yökyläilyjä ja photoshootteja ♥

Miksi päätit aloittaa bloggauksen? Vaikutti kiinnostavalta vapaa-ajan vietteeltä ja tykkään kuvata omia asuja ja kertoa elämästäni.

Mitä kieliä osaat? Suomea ja venäjää puhun kotona joka päivä. Englantia puhun hyvin kun oon koulussakin enkkuluokalla, lisäks opiskelen ruotsia ja ranskaa :)

Onko sulla jotain vakiomeikkivoidetta vai vaihdatko merkkiä usein? Mikä on paras mitä oot käyttäny? Arkisin en käytä oikeestaan meikkivoidetta mutta paras mitä oon käyttänyt on varmaankin toi Lumenen touch of radiance-meikkivoide. Tuo kivasti kasvojen parhaita puolia esiin ja peittää sopivasti sekä kosteuttaa ihoa.

Paljonko poikapuolisia kavereita? Ei oo kovin montaa, olisko noin 6-7.

Mitkä valinnaisaineet sulla on? Pitkinä mulla on ranska, fysiikka-kemia ja kotitalous ja lyhenä kävin ennen joulua puolen vuoden jakson matkailuvenäjää eli venäjänkielen matkailusanastokurssin. :)

Kuinka monesti viikossa sulla on treenit? Tällä hetkellä 9 kertaa viikossa.

Paras viikonpäivä ja miksi? Lauantai ja sunnuntai koska kerkee vähäsen levätä ja olla kaverien kanssa :)

Miten paljon laitat kaakaojauhetta kun teet kaakaota? Yhteen muumimukilliseen noin 3 teelusikallista :D

Voisitko yrittää koskaan iskeä varattua miestä? No En! Se olis aika kamalaa :D muutenkin, muiden miehiin ei kosketa.

Mikä on kamalin virheesi mitä oot joskus tehny? Ehkä väärään ihmiseen luottaminen, ei tuu oikein muuta mieleen.

Ykköshajuvesi? Juicy Couturen Viva La Juicy ♥

Mikä on sun suosikki niistä tanssilajeista joita tanssit? Tykkään paljon baletista ja showjazzista :) okeiokei kaikki on rakkaita! 

Suosikkivaate? Mahdotonta sanoo yks ainoa.. Ainakin ne mun tuunaamat farkkushortsit ja sit Monkin viininpunanen villapaita :)

Haluaisitko työskennellä isona muodin parissa? No en oo ainakaan suunnitellut työskenteleväni, olishan joku muotiin liittyvä ammatti varmasti kiva mutta tulevaisuus kertoo sitten :)

Lempi Tv-sarja? Huippumalli haussa kautta maailman, South Park ja Awkward.

Lempi kouluaine? Ehdottomasti kotitalous! :D

Parhaat kaverit? Liisa, Sanna, Mette, Elina, Mea, Masa noi on ne läheisimmät :) ♥

Onko tällä hetkellä jonkinlaista sutinaa? Eeeipä ole.

Onko kivaa kun sulla on suosittu blogi? En nyt sanois että tää mikään hirveen suosittu on mutta kyllä on kivaa. :) Hauska jotenkin nähä että miten monia ihmisiä oikeesti kiinnostaa lukee mitä puuhailen joka päivä :D

Ärsyttääkö sua ikinä sun hiukset? Tai siis lähinnä niiden pituus? No joskus kyllä ärsyttää ja uhkaan leikata kaljuksi :D Varsinkin tuulisella säällä, argh....

Mitä kaikkee oot ite tuunaillu? Farkkuliivin, karvaliivin ja kahdet farkkushortsit :)

Tykkäätkös enemmän tanssia vai kokata/leipoa? Ruoka on lähellä sydäntäni, mutta tanssi vielä lähempänä :)

Millon oot viimeks käyny kampaajalla, ja ootko koko elämäs kasvattanu noita hiuksia? Kampaajalla kävin viimeks ehkä kolmosluokalla, koska leikellään mun hiukset yleensä kotona itse. Oonhan mä kasvattanu, en oo mitenkään radikaalisti leikannu varmaan ikinä :D

♥:petra
 
Related Posts

8 kommenttia:

  1. ketkä on tossa kuvassa, jossa on kolme tyttöö ja sä oot yks? ihanan pitkät hiukset teil..♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sanna on vasemmal, mä keskellä ja liisa oikeella :) kiitos ♥

      Poista
  2. Treenit 9 kertaa viikos :o Mä oon aina ihan kuollu vaik treenaan n. 6 kertaa viikos :) You are supergirl! Ja jep uino on ihana. Tää oli tosi kiva postaus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah monet ihmettelee tota treenien määrää :P oon jo ihan tottunu ku monta vuotta samaan tahtiin tanssinu :) kiitoos:) ja itekkin oot kyl aika supergirl ;D

      Poista
    2. Hah pakkomyöntää että mulla ei kyllä motivaatio moisiin harkka määriin rittääis :Ss
      Tää oli muuten tosi kiva postaus, vinkkinä voisit jatkos kun teet niin laittaa siten että jos tulee 2 tai useampi samakysymys niin et laittas niitä. Jotenkin mua häirihti mut pikkuvikoja :))

      Poista
    3. niinno, tanssi on mulle tosi rakas laji ja siellä treeneissä on hyvä meininki aina ja mahtavaa porukkaa niin ne asiat mua sinne potkii :) ja juu, mietinki et oisko pitänyt ottaa ne samat kysymykset pois mutta en sitte ottanutkaan:P kiitos! :)

      Poista
    4. Tää oli kiva postaus! Ja ihania kuvia myös!(jälleen kerran) C:

      Poista
    5. hihii kiitoksia paljon :--) kaikki kuvat oli kyllä vanhoja / aiemmin kuvattuja :)

      Poista

Latest Posts

Labels

lifestyle muoti oma tyyli oma elämä asu happy kauneus shoppailu lookbook meikit photo a day special fiilistely video throwback matkustelu ruoka valokuvaus weekend ajatuksia inspiration summer deep talk photography yhteistyö editorial thoughts hiukset hyvinvointi puheenaiheet kuukauden suosikit musiikki opiskelu DIY kengät monthly favorites my day polyvore sisustus sponsoroitu tutorialit vinkit haaste indiedays blog awards katumuoti kaupallinen yhteistyö kello kynnet kysymyspostaus mallikoulu pariisi personal sneak peek Daniel Wellington Nike air max aamiainen aamupala alekoodi beautiful friday co-creation hampaidenvalkaisu ice watch ideal of sweden inspirationday instagram instrumentarium juhlat kenya kesä koti kuulumisia opinnäytetyö ostokset party ripari safari silmälasit streetstyle syksy treeni trendit tyyli uusi vuosi 2017 2019 2020 Happy Joe IBA Michael Kors acne studios baker bag arki aurinkolasit avokadopasta blogi chiapudding chiapuuro contour kit diesel elokuvat finlayson furla metropolis hampaiden valkaisukynä helsinki ihonhoito indiedays jeffrey campbell joutsen jättineule kevät kielimatka link your blog linkkaa blogisi linkkaa instagram linkkaa youtube makia mango maybeauty metropolia motivaatio naked 3 naked basics oma aika parhaat elokuvat patent leather tote pepsodent white now puhelin puhelinkuoret q&a resepti santorini sarjat smoothie bowl snapshots spotify swiss clinic syksymeikki syyskuu tanssi tekstiiliteollisuus timanttiset.fi trendwalk trenssitakki tutorial unedited urban decay uudistuksia vaihto vaihto-opiskelu varjostus vastuullisuus vegaani viaplay what's in my bag

Instagram @petra_koo