Home

4.3.2013 / 26 Comments

Can't hold us

Heipparallaa :) Täällä kirjoittaa hiihtolomailija-Petra, joka ei osaa 1. muokata videoita yhteen ilman että kone simahtaa ja 2. muokata HTML-koodia. Turhauttaa hirveesti! Jos joku ihana osais mua auttaa tämmösen ongelman kanssa, olisin enemmän kuin kiitollinen ja saisin viimeinkin uudistettua mun blogin ulkoasua :) Ongelmani on se, että kun menen muokkaamaan HTML-koodia, ja esim haluaisin keskittää pvämäärän, postauksen otsikon ja kommenttiboksin. Kun vaihdan koodia ja esikatselen, mulle avautuu välilehdelle tämmönen:

Muuttujan esittely sivun olemuksessa ei kelpaa: Muuttujan nimeä ei voi esitellä kahdesti. Syöte: image.border.large.size Error 500

Ollenkaan en osaa sanoa että mistä tää johtuu, eikä mistään bloggerpulmista, blogiongelmista yms blogeista ole mulle apua... :/ Ajattelin vaan että jos siellä ruudun toisella puolella istuisi joku, jolla tää ongelma on aiemmin ollut. Apua tarvitaan ♥

Sitten varsinaisiin kuviin yms :D Aamulla turhautti toi HTML-koodi sota ja se, että kaukolaukaisin ei suostunut tuolla napajäätikkötunnelmissa toimimaan ulkona. Siks tulin loput kuvat ottamaan sisälle. Lopulta ärsytti niin paljon et lähdin kierteleen kirppiksiä enkä edes löytänyt mitään..! Noh, menin K-kauppaan, ostin mangon, jogurttia ja Demin. Niiden voimin sain vähän hymyä suupieleen loppupäivästä :)
ujokulmaa DSC01179 DSC01095 DSC01104 DSC01221 DSC01225 ujokulma DSC01083
Related Posts

26 kommenttia:

  1. eli siis, kun sulla tulee tuo image.border..... juttu niin sillon sulla on joku yks koodi liikaa. sillon kun mulle tuli tuo, kun yritin pienentää kuvien väliä niin poistin vain toisen koodin, jossa ne numerot oli, sitten mulla toimi se koodi :D en tiiä oliko tästä mitään apua, mut aina kannattaa kokeilla. + kivat kuvat, oot kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mistähän mun pitäis se toinen koodi poistaa? Kiitos sinulle kovasti <3 :)

      Poista
    2. http://bloggerhelppi.blogspot.fi/

      Selaa tuolta ohjetta=) Entiiä miten toimii mut itse en ossaa käyttää :s

      Poista
    3. kiitos! pitääpä testata jospa toimisi :)

      Poista
  2. Ihana postaus, kuvineen päivineen. Oot tosi kaunis!

    VastaaPoista
  3. nuo sun hiukset on niin ihanat!

    VastaaPoista
  4. ihanat hiukset :--) kiva postaus c:

    VastaaPoista
  5. laita googleen esim "blogin otsikon keskittäminen" nii löytyy ohjeita!:) ite löysin apua sieltä, mut kadotin sen sivun D:

    VastaaPoista
  6. ihana blogi sulla ♥
    ja tosi kiva banneri muuten !

    http://dreamingg-girl.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Sori en osaa auttaa. :( Mut kadehdin sun hiuksii, sul on ihanan paksut ja pitkät hiukset! Ja kuvatkin on taas ihania. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe ei se mitään :) ja kiitos kovasti <3

      Poista
  8. Kiva blogi! Sulla on USKOMATTOMAN IHANAT HIUKSET!!! Liityin lukijaksi :)

    http://keep-dreaming-and-imagine.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ihana kuulla :) tervetuluoa vaan lukemaan! :--)

      Poista
  9. oii oot hurjan nätti ja rakastan sinun hiuksia! ♥ ja sulla on minun unelmatapetit :)
    ♥ annart-meandmyself.blogspot.fi

    VastaaPoista
  10. ulkoasu on kiva, kuvat kivoja, mmut oot ottanu kauheesti samasta jutusta kuvia, mut teksti on hyvä, sitä älä muuta (:

    VastaaPoista
  11. Sulla on ihan täydelliset hiukset!

    http://nomonde-justheartit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Sulla on ihanat hiukset, niin kivan pitkät! Ja kaunis oot :)

    http://littlebitsmile.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Latest Posts

Labels

lifestyle muoti oma tyyli oma elämä asu happy kauneus shoppailu lookbook meikit photo a day special fiilistely video throwback matkustelu ruoka valokuvaus weekend ajatuksia inspiration summer deep talk photography yhteistyö editorial thoughts hiukset hyvinvointi puheenaiheet kuukauden suosikit musiikki opiskelu DIY kengät monthly favorites my day polyvore sisustus sponsoroitu tutorialit vinkit haaste indiedays blog awards katumuoti kaupallinen yhteistyö kello kynnet kysymyspostaus mallikoulu pariisi personal sneak peek Daniel Wellington Nike air max aamiainen aamupala alekoodi beautiful friday co-creation hampaidenvalkaisu ice watch ideal of sweden inspirationday instagram instrumentarium juhlat kenya kesä koti kuulumisia opinnäytetyö ostokset party ripari safari silmälasit streetstyle syksy treeni trendit tyyli uusi vuosi 2017 2019 2020 Happy Joe IBA Michael Kors acne studios baker bag arki aurinkolasit avokadopasta blogi chiapudding chiapuuro contour kit diesel elokuvat finlayson furla metropolis hampaiden valkaisukynä helsinki ihonhoito indiedays jeffrey campbell joutsen jättineule kevät kielimatka link your blog linkkaa blogisi linkkaa instagram linkkaa youtube makia mango maybeauty metropolia motivaatio naked 3 naked basics oma aika parhaat elokuvat patent leather tote pepsodent white now puhelin puhelinkuoret q&a resepti santorini sarjat smoothie bowl snapshots spotify swiss clinic syksymeikki syyskuu tanssi tekstiiliteollisuus timanttiset.fi trendwalk trenssitakki tutorial unedited urban decay uudistuksia vaihto vaihto-opiskelu varjostus vastuullisuus vegaani viaplay what's in my bag

Instagram @petra_koo