24.11.2013 / 6 Comments

I can't get over you

Moikka! Tällä viikolla mulla oli 3 koetta, sää oli huonoakin huonompi ja päivänvalo loppui kun olin vielä koulussa, joten senkään takia en oo postaillut. Muutenkaan ei ollut motivaatio ihan korkeimmillaan tällä viikolla, kun kaikki ärsytti koko ajan ja väsytti niin paljon jatkuvasti...! Mutta nyt on onneks aurinkoinen keli, ja eilen illalla satoi lunta :) Jospa se nyt ei sulais taas heti pois.
Kävin perjantai-iltana Ingan kanssa leffassa katsomassa Nälkäpeli-Vihan liekit -elokuvan. Oon ihan armoton Nälkäpelifani, ja ootin tuon leffan ilmestymistä siitä asti kun näin sen ensimmäisen osan pari vuotta sitten. Musta sitä leffaa ei vaan voi sanoin kuvailla, koska "tosi hyvä", "paras" ja "loistava" ei kunnolla riitä kuvailemaan sitä. Mulla oli kunnon tunnekuohu sen elokuvan jälkeen, iha hullu tunne! :D Mut tosiaan, jos ette oo vielä käyneet katsomassa niin KÄYKÄÄ ihan ehdottomasti!!!!
Tässä vielä ihan parit räpsyt tältä päivältä, krediitit Rosannalle, joka tuli tänne taas viikonlopuksi käymään <3

Kuunnelkaahan tuolta lopusta Ellie Gouldingin biisi, mä rakastuin tuohon ihan täysin!! Sama biisi löytyy Vihan liekit-leffan soundtrackilta.

DSC04183 jeeebinkuva
Farkut-GT / Neule-U.S. Polo ASSN / Huivi-GT / Kengät-Kaverilta lainassaDSC04192
Related Posts

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia jälleen kerran! :)

    VastaaPoista
  2. Hei sinä anonyymi kuka kerroit olevasi kova nälkäpeli-fani myös, mun piti julkaista sun kommentti mutta vahingossa poistin sen tuolla esikatselussa joten vastaan sulle tähän nyt :) siis mäkään en syönyt/juonut mitään sen leffan loppuvaiheessa tai kotona sen jälkeen ja itkin vaan yksinäni kotona ku mietin niitä elokuvan kohtauksia ja niitä "suhdedraamoja" ja oon samaa mieltä kanssas siitä, että tää kakkonen oli parempi niiden psykologisien kohtauksien takia !! En millään malta odottaa enää kokonaista vuotta sitä kolmosen ekaa osaa!:-D

    VastaaPoista
  3. Joka kerta jaksan vaan ihastella sun tyyliä! ♥ Voisin tulla varastaa sun vaatteet..! Aivan ihana toi biisi tossa lopussa :)!

    VastaaPoista

Latest Posts

Labels

lifestyle muoti oma tyyli oma elämä asu happy kauneus shoppailu lookbook meikit photo a day special fiilistely video throwback matkustelu ruoka valokuvaus weekend ajatuksia inspiration summer deep talk photography yhteistyö editorial thoughts hiukset hyvinvointi puheenaiheet kuukauden suosikit musiikki opiskelu DIY kengät monthly favorites my day polyvore sisustus sponsoroitu tutorialit vinkit haaste indiedays blog awards katumuoti kaupallinen yhteistyö kello kynnet kysymyspostaus mallikoulu pariisi personal sneak peek Daniel Wellington Nike air max aamiainen aamupala alekoodi beautiful friday co-creation hampaidenvalkaisu ice watch ideal of sweden inspirationday instagram instrumentarium juhlat kenya kesä koti kuulumisia opinnäytetyö ostokset party ripari safari silmälasit streetstyle syksy treeni trendit tyyli uusi vuosi 2017 2019 2020 Happy Joe IBA Michael Kors acne studios baker bag arki aurinkolasit avokadopasta blogi chiapudding chiapuuro contour kit diesel elokuvat finlayson furla metropolis hampaiden valkaisukynä helsinki ihonhoito indiedays jeffrey campbell joutsen jättineule kevät kielimatka link your blog linkkaa blogisi linkkaa instagram linkkaa youtube makia mango maybeauty metropolia motivaatio naked 3 naked basics oma aika parhaat elokuvat patent leather tote pepsodent white now puhelin puhelinkuoret q&a resepti santorini sarjat smoothie bowl snapshots spotify swiss clinic syksymeikki syyskuu tanssi tekstiiliteollisuus timanttiset.fi trendwalk trenssitakki tutorial unedited urban decay uudistuksia vaihto vaihto-opiskelu varjostus vastuullisuus vegaani viaplay what's in my bag

Instagram @petra_koo