30.3.2014 / 4 Comments

RECENT BEAUTY FAVORITES


fav

Päätin tulla näin sunnuntai-illan kunniaksi postaamaan mun muutaman tämänhetkisen suosikin tuolta kauneusjuttujen puolelta! Vähään aikaan en oo oikein muutenkaan mitään kuukauden suosikkeja täällä blogin puolella listaillut, joten tässäpä vähän korvausta sitten niistä! :-)
1. Doven Summer Glow -itseruskettava kosteusvoide Tätä tuotetta oon nyt noin neljä kertaa kokeillut, ja oon kyllä pientä muutosta ihon värissä huomannut! Laitan tätä lähinnä käsiin ja ylävartaloon muutenkin, kun ei vielä oo ihan shortsikelit, mutta lähempänä kesää varmasti sitten jalkojakin tällä rasvailen! Tässä on tosi miellyttävä tuoksu mun mielestä, ja ei tuu mikään ruma oranssi iho, vaan tosi luonnollinen ja vähän päivettyneen näkönen :) 2. Escadan Taj Sunset -hajuvesi Tää tuoksu on vaan niin ihana varsinkin näin keväällä! Tosi aurinkoinen tuoksu, jossa on vähän mangoa ja vielä jotain sellasta kivan tuoksusta mitä en osaa kuvailla! Tän ostin lentokentältä, kun oltiin menossa Keniaan, joten tän tuoksusta tulee myös osittain Afrikka mieleen <3 3. Makeup Storen poskipuna sävyssä Must Have Tähän poskipunaan tykästyin jo ensimmäisellä siveltimen vedolla! Niin suloisen värinen, ja hyvän pigmentin ansiosta ei tarvitse kiloa laittaa! Tää sävy sopii mun mielestä myös hyvin kevääseen, ja tuote on kyllä todellakin hintansa väärti. :) 4. Essien kynsilakka sävyssä Status symbol Tämä kirkkaanpinkki kynsilakka eksyy nykyisin tosi usein mun kynsiä koristamaan, eikä kyllä ihan turhaan! Tykkään niin paljon tästä, että mulla on pinkit kynnet nykyään lähestulkoon joka viikko! Tuun pinkistä tosi iloiseksi, ja tää sopii oikeastaan lähes mihin tahansa vaatetyyliin. Ei voi kun suositella :-)

Onko teillä samoja suosikkeja tällä hetkellä?
Ps. Osaisko joku auttaa ton Flickr-päivityksen kautta, kun mulle ilmestyy taas nuo "reunat" kuviin? 
Related Posts

4 kommenttia:

  1. En oo ihan varma onko tää oikea ratkaisu sun flickr-ongelmaan, mut kun oot kopioimassa sitä koodia, niin muista valita siitä alhaalta HTML, koska se valmiiks valittuna oleva "embed" ilmeisesti tuo ton selaushomman kuviin. Ja muista laittaa ne kuvat julkisiks! Tossa uudessa flickrissä on sellanen tyhmä juttu, ettei HTML koodia saa kopioitua ellei kuva oo julkinen :/ Toivottavasti toimii, itselläni ei kyseistä ongelmaa oo ollut mutta luulisin tän auttavan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasinkin just ton ettei kuvia enää voi pitää yksityisinä :( Mutta kiitos paljon avusta! <3

      Poista
  2. et varmaan sattunu ottaa kuvaa ennen kun laitoit tuota rasvaa? Voisitko sä tehä postauksrn, kun en oo koskaan kokeillut mitään itseruskettavan tapasia juttuja ja mietin et voisin ostaa ton ku tarttisin kuukauden pääksi saada vähän väriä ihoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä valitettavasti ottanut sellasta "ennen" -kuvaa :( Ja pitää katsoo jos tekisin, meinaan ei se ero oo niin kauheen huomattava että sen huomais kuvista :D kyllä sen livenä huomaa! Mutta suosittelen kyllä tota rasvaa ensikertalaisellekkin, sillä itse en ollut aiemmin käyttänyt mitään itseruskettavia myöskään!

      Poista

Latest Posts

Labels

lifestyle muoti oma tyyli oma elämä asu happy kauneus shoppailu lookbook meikit photo a day special fiilistely video throwback matkustelu ruoka valokuvaus weekend ajatuksia inspiration summer deep talk photography yhteistyö editorial thoughts hiukset hyvinvointi puheenaiheet kuukauden suosikit musiikki opiskelu DIY kengät monthly favorites my day polyvore sisustus sponsoroitu tutorialit vinkit haaste indiedays blog awards katumuoti kaupallinen yhteistyö kello kynnet kysymyspostaus mallikoulu pariisi personal sneak peek Daniel Wellington Nike air max aamiainen aamupala alekoodi beautiful friday co-creation hampaidenvalkaisu ice watch ideal of sweden inspirationday instagram instrumentarium juhlat kenya kesä koti kuulumisia opinnäytetyö ostokset party ripari safari silmälasit streetstyle syksy treeni trendit tyyli uusi vuosi 2017 2019 2020 Happy Joe IBA Michael Kors acne studios baker bag arki aurinkolasit avokadopasta blogi chiapudding chiapuuro contour kit diesel elokuvat finlayson furla metropolis hampaiden valkaisukynä helsinki ihonhoito indiedays jeffrey campbell joutsen jättineule kevät kielimatka link your blog linkkaa blogisi linkkaa instagram linkkaa youtube makia mango maybeauty metropolia motivaatio naked 3 naked basics oma aika parhaat elokuvat patent leather tote pepsodent white now puhelin puhelinkuoret q&a resepti santorini sarjat smoothie bowl snapshots spotify swiss clinic syksymeikki syyskuu tanssi tekstiiliteollisuus timanttiset.fi trendwalk trenssitakki tutorial unedited urban decay uudistuksia vaihto vaihto-opiskelu varjostus vastuullisuus vegaani viaplay what's in my bag

Instagram @petra_koo