25.5.2018 / 2 Comments

HONEST LIFE UPDATE

Moikka moi!

Ajattelin tulla purkamaan mun rehelliset kuulumiset kuluneilta viikoilta - tai oikeastaan kuukausilta. En oo pitkään aikaan oikein kuvannut asuja tai muutakaan, minkä yhteydessä tulisi kerrottua kuulumisia sen erityisemmin, joten tässäpä nyt tulee senkin edestä!

- Aloitin tällä viikolla mun kesätyöt, mistä oon ihan äärettömän helpottunut sekä kiitollinen. Aloitin työnhaun jo tammikuun alussa, lähetin lähemmäksi 50 hakemusta, kävin useassa haastattelussa, eikä mistään vaan tärpännyt millään. Toukokuun alussa aloin käydä tosi epätoivoiseksi, itkin ja stressasin sitä, miten mä kesällä pärjään jos en saakaan töitä, kun syksyllä pitäisi sinne vaihtoonkin päästä lähtemään. Yritin vaan vitsailla omalla kustannuksellani että "elän sossupummina kesän", mutta olin oikeesti super rikki, sillä oon tottunut jo 13-vuotiaasta saakka tekemään aina töitä etenkin kesäisin omien rahojeni eteen. Mut tosiaan loppu hyvin, kaikki hyvin!

- Päätin fuksivuoteni (toistaiseksi saatavilla olevien tietojen mukaan) keskiarvolla 4.63 mihin oon itse ihan tyytyväinen. Kuten pari postausta takaperin kerroinkin, mulle koulumenestys on todella tärkee asia ja mun tavoitteet opiskelun suhteen yltää tällä hetkellä vähintään maisterin tutkinnon suorittamiseen saakka. Siispä oon pitänyt mielessä, että jokainen kurssi on jatkokoulutksen kannalta tärkeä, ja hammasta purren tuli opiskeltua tunnollisesti myös niitä vähemmän kiinnostavia aineita!


fadedDSC06835

- Sain _vihdoin ja viimein_ sisustettua mun asunnon jättikokoisen parvekkeen. Mun vanhemmat oli viime viikonloppuna käymässä ja toivat mulle kauniit puusta tehdyt valkoiset pihakalusteet. Oonkin nyt istunut omia iltojani parvekkeella milloin syöden, juoden tai koneella. Istuskeltiin myös ystäväni Saran kanssa monta tuntia ilta-auringon valossa juoruillen, haha! Mun parveke tosiaan on melkein puolet koko mun kämpän pinta-alasta, joten kalustettuna toi toimii kuin ylimääräisenä huoneena, kiitos lasituksen!

- Aloitettuani salilla käymisen ja samalla lopetettuani e-renkaan käytön mun paino on noussut puolessa vuodessa korkeammaksi kuin koskaan aikaisemmin. Olin asiasta aluksi tosi allapäin, koska moni mun lempparivaatteista ei istu enää samalla tavalla mun päälle. Kuitenkin oon huomannut ton tammikuussa tekemäni "elämänmuutoksen" positiiviset vaikutukset todella vahvasti, nimittäin puolen vuoden aikana oon valehtelematta "turhaan" itkenyt ehkä kerran tai kahdesti, kun taas viimeisimmät pari vuotta itkin melkein päivittäin milloin mistäkin turhuudesta. On myös ihanaa tuntea itsensä energisemmäksi ja vahvemmaksi kuin piiiitkään aikaan, ja siitä voin kiittää ainoastaan liikunnan aloittamista pitkän tauon jälkeen. Tiedän, että suurin osa lisääntyneestä painosta tulee kasvaneista lihaksista, mutta tällainen keho ei oo ulkonäöllisesti se, mihin oon tottunut itselläni. Mutta onneksi nykyisin arvostan itseäni ja kehoani sen verran, että se aito hyvinvointi menee mittanauhan ja vaa'an lukemien edelle.

fadedDSC06831-horz

- Mun kesäsuunnitelmat ei ole kovin kummoiset, mutta pari ehdotonta juttua kyllä löytyy! Ostin alkuvuodesta kolmen päivän lipun Flow-festareille, joita odotan enemmän kuin mitään!!! Eniten odotan Arctic Monkeysiä, joka on ollut mun ehdoton lempibändi jo kasiluokalta saakka. Heidän uusi albumikin vaikutti lupaavalta, joten elokuuta odotellessa oon aloittanut jo kaikkien mahdollisten lyriikoiden ulkoa opettelun :D. Haluaisin myös käydä Lintsillä pyörimässä laitteissa - viime kerrasta onkin jo 4 vuotta aikaa! Okei huijasin, kävin nimittäin Kirnussa kun oltiin ottamassa tän postauksen kuvia! Damn, huvipuistot on kyllä yksi parhaita jutuista mitä tiedän!

- Ostin lentoliput vaihtoani varten, ja mua jännittää tällä hetkellä eniten se, että vietän sekä 20-vuotissynttärini että jouluaaton yksin ja teillä tietämättömillä. Tarkemmin siis, toivon että olisin jouluna jo Suomessa, mutta kotikotiin tuskin ehdin joulua viettämään. Oon jo saanut sovittua asunnonkin itselleni kohteesta, enää tarvitsee keksiä jokin ratkaisu tälle omalle Suomen asunnolleni, jota rakastan ja josta en missään nimessä mielelläni haluaisi luopua lopullisesti! <3 Muita käytännön asioita järjestelen hiljalleen ja asia kerrallaan, sillä onneksi mulla ei oo kiire niitä hoitaa. Tulen kirjoittamaan vaihtoon liittyvistä asioista enemmän ja tarkemmin, kun asiat konkretisoituvat itsellenikin!

fadedDSC06826


Related Posts

2 kommenttia:

  1. hei tuli hassusti mieleen, mutta instassa @perunavenla etsii kämppää helsingistä syksystä alkaen. Kantsii laittaa hälle viestii, jos teidän aikataulut mätsäis niin molemmat hyötyis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis this is why I love social media!! :D Kiitos tuhannesti vinkistä! <3

      Poista

Latest Posts

Labels

lifestyle muoti oma tyyli oma elämä asu happy kauneus shoppailu lookbook meikit photo a day special fiilistely video throwback matkustelu ruoka valokuvaus weekend ajatuksia inspiration summer deep talk photography yhteistyö editorial thoughts hiukset hyvinvointi puheenaiheet kuukauden suosikit musiikki opiskelu DIY kengät monthly favorites my day polyvore sisustus sponsoroitu tutorialit vinkit haaste indiedays blog awards katumuoti kaupallinen yhteistyö kello kynnet kysymyspostaus mallikoulu pariisi personal sneak peek Daniel Wellington Nike air max aamiainen aamupala alekoodi beautiful friday co-creation hampaidenvalkaisu ice watch ideal of sweden inspirationday instagram instrumentarium juhlat kenya kesä koti kuulumisia opinnäytetyö ostokset party ripari safari silmälasit streetstyle syksy treeni trendit tyyli uusi vuosi 2017 2019 2020 Happy Joe IBA Michael Kors acne studios baker bag arki aurinkolasit avokadopasta blogi chiapudding chiapuuro contour kit diesel elokuvat finlayson furla metropolis hampaiden valkaisukynä helsinki ihonhoito indiedays jeffrey campbell joutsen jättineule kevät kielimatka link your blog linkkaa blogisi linkkaa instagram linkkaa youtube makia mango maybeauty metropolia motivaatio naked 3 naked basics oma aika parhaat elokuvat patent leather tote pepsodent white now puhelin puhelinkuoret q&a resepti santorini sarjat smoothie bowl snapshots spotify swiss clinic syksymeikki syyskuu tanssi tekstiiliteollisuus timanttiset.fi trendwalk trenssitakki tutorial unedited urban decay uudistuksia vaihto vaihto-opiskelu varjostus vastuullisuus vegaani viaplay what's in my bag

Instagram @petra_koo