Home

10.8.2012 / 2 Comments

Get ready

Moi kaikki ♥

Mun kädet näyttää tän päivän tekemisien jälkee siltä ku oisin viillelly niitä jollaki puukolla:D Keräsin nimittäin vadelmia monta tuntia... en suosittele herkkäihoisille. En muistanu ees että ne puskien piikit ois noin teräviä XD onneks sentään äitiltä sain vähäsen palkkaa tosta urakoinnista.
Kaiken hyvän lisäks talvi on näköjään tulossa :( Pyöräilin meinaan sen n. 3 kilsaa Liisalta ja Sannalta kotiin tossa tunti sitte nii oon vieläki iha jäässä vaikka mulla oli iha takki päällä... c'est la vie talvi tulee ja se on kestettävä kuin miehet konsanaan !:D
Hmmmm mulla ei nyt oikei oo mitään erikoisempaa kerrottavaa ku en tehny tänää mitään hienoo. Aattelin vaan että tässä vikana viikonloppuna ennen koulujen alkamista teen uuen videon jossa esittelisin mun vaatteita ja koruja niinkun muutamat on toivonu :)


tota biisiä oon tässä nyt kuunnellu :)

♥:petra
Related Posts

2 kommenttia:

Instagram @petra_koo