Home

30.8.2012 / 6 Comments

Maalarin tytär

Moi kaikki ♥:)

Tänää olin tosi laiska ja väsyny aamulla, joten kävi silleensä että otin kaapista vaatteet mitkä ekana käteen sattu, en meikannu yhtään, en suoristanu vaa menin pesemättömillä rasvasilla hiuksilla lääkärille ja tämmöstä :D No, joskus saa olla laiska!
Ennen koulun alkua menin lääkärille, ja pääsin sieltä liian nopeesti pois D: Mulla oli sen jälkeen melkein tunti ennenku koulu alko, joten päätin lähtee ABClle nautiskelemaan aamukahvit :3 Otin semmosen tosi ison take away-kahvin ja ulkona lipitin sitä ja samalla lämmitin mun kylmässä ilmassa jäätyneitä käsiä.
Koulussa ei mitää erikoista tapahtunu... Huomenna oiski sit se liikuntapäivä elikkä 9 kilometrin lenkki Puijon luontopolulla (ja en tosiaankaan tiiä missä se on:D).
Koulu onneks loppu tänään jo yhdeltä, ja päätin sen kunniaks leipoo mutakakkua mulle ja iskälle :) Se on tosi namia mut ei saa syyä paljon ku se on oikee kaloripommi :--( Sit ku sain siinä leipoessa mun vaatteet liattua sulaan suklaaseen nii inspiroiduin sit mun Dieselin hameesta ja maalipensselistä.... ps. en omista oikeesti kavereita koska leikin itselaukasimella aina amen.

Tää postaus oliki sit muuten omistettu Elinalle ♥

Jee huomenna on perjantai ja mulla ois yhen kaverin synttärit, ja sitte reenit :)

♥:petra

Related Posts

6 kommenttia:

 1. hihihihihi pensselisetää x)

  VastaaPoista
 2. upeita kuvia ! vitsi sun pitäs saaha joke sun kaveri järkkärillä kuvaamaa sua,oot upee ja ihana toi maalarin-tytär asu !

  VastaaPoista
 3. voi kiitos paljon ♥ saan melko varmaan sen järkkärin ens viikolla tai sit viimestään sitä seuraavalla :)

  VastaaPoista
 4. mistä oot ostanut laukkusi jota kannat aina koulussa sellaine musta? ja kiva blogi sulla :33
  t: samassa koulussa oleva

  VastaaPoista
 5. Ostin sen kirppikseltä kesäloman lopussa 6:lla eurolla, mut en tiiä sen alkuperää ku merkki on ehkä maailman randomein... ja kiitos :3!♥

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo