Home

30.9.2012 / No comments

Barbie nails

Moi kaikki ♥

Mitenkäs on viikonloppu sujunut? :) Mulla ainakin ihan hyvin, mässäilyn merkeissä ja tänään piipahdin keskustassa. Yritin ettiä tummansinisiä farkkuja itelleni, mut vähä huonoilla tuloksilla.... sen sijaan löysin kirppikseltä semmoset vanhanaikasen malliset farkut, joista paremmalla ajalla tuunailen semmoset kivat sortsit :3 Lakkasin kans mun kynnet tosi Barbimaisiksi äsken :D Pinkkiä ja hopeeta glitteriä, niistä mulle tulee auttamattomasti Barbiet mieleen.


ei nää sit lahkeesta ookkaa ku 15 cm lyhyet mulle :)
Mulla ois siis noille farkuille semmonen aika tyypillinen tuunausidea. Eli meinaan kloorivalkasta, leikata lyhyeks, ehkä käärin lahkeet pari kertaa, revin reisiin isot, kuluneen näköset reiät ja tungen ihan törkeen paljon niittejä NAM. ♥

Plaah huomenna taas takasin koulunpenkille ja kokeitaki on tiedossa.... D:::::

♥:petra


Related Posts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram @petra_koo