Home

2.9.2012 / 6 Comments

Put your graffiti on me !

Moi kaikki ♥

Mitenkäs on menny viikonloppu teillä? Itelläni ainaki tosi laiskoissa merkeissä :P taas vaihteeks. Eilen kävin treeneissä aamupäivällä, kävin puolisen tuntia kiertelemässä kirppiksellä ja tulin kotiin loppupäiväks makaamaan sohvalle kun en muutakaa jaksanu tehä.
Tänään oon vaan tehny läksyjä ja kasvikansioo, datannu, tehny ruokaa, ja tossa äsken lakkasin kynnet! Innostuin tosta Kat Grahamin biisistä ja sen innoittamana siis lakkailin tän tyyliset kynnet joista en siis saanu otettua ite kuvaa huonon valon takia...

kuva- weheartit


Aah ihana biisi ja oon nyt innostunu tän pohjalta iha uudella tavalla graffitista, joten sitten kun saan sen kameran kauniiseen käteeni nii luvassa on mm. graffitikuvia ;)
Huomenna taas kouluun.... Ei oikein kiinnosta tehä mitään ulkona ku on tuommonen sää :( Tosin saan käyttää kohta jo sitä mun Guessin takkia mikä päällä kelpaa hengailla pihalla :--)

♥:petra
Related Posts

6 kommenttia:

 1. mites ois joku kynsiin liittyvä postaus joskus?

  VastaaPoista
 2. Noi kynnet on upeet ! Ootko jonkun ohjeen pohjalta tehny vai ite suunnitellu ?

  VastaaPoista
 3. siis toi kuva ei oo mun omista kynsistä vaa löysin sen weheartitistä ja inspiroiduin siitä, mut sovelsin vähän omia ohjeita eli periaatteessa valmiin kuvan pohjalta taiteilin ilman ohjetta :)

  VastaaPoista
 4. heiii millon uutta postausta? :D katon varmaa aina 10 kertaa päivässä sun blogin että onko uuttaXDD

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo