Home

22.9.2012 / 2 Comments

Relax

Hei kaikki ♥

Mulla ei oo teille nyt hirveesti oikein kerrottavaa... Tänään oli taksvärkkipäivä (=maksullinen vapaapäivä mulle :D ). Noei, kyllä mä autoin kotona tekemään ruokaa ja siivoomaan.
Nyt tässä illalla siivoilin mun vaatekaapin perusteellisesti, löyty joitain vaatteita mitkä oon viimeks nähny ehkä viime talvena :D Mut nyt pääseeki sitte käyttelemään niitä piiiitkästä aikaa.
Mulle tuli kans ihan välttämätön pakko päästä rentoutumaan, joten tein itelleni kosteuttavan kaakaokasvonaamion, laitoin poreammeen kuoseihin ja menin sinne pötköttämään puoleks tunniks. Oli muuten tosi ihanaa ja rentouttavaa ♥ Tossa vähäsen kuvia:


hih tuli pikkusen joulutunnelmaa noista kynttilöistä jo syyskuussa :>

Huomenna mun pitäs yrittää saada kasvikansio valmiiks, koska palautuspäivä lähestyy niinkun maailmanloppu... ja oon vasta puoliks valmiina D: No, huomenna tsemppaan nii kyllä mä sen saan ajoissa valmiiks!
Pitäkää kiva lauantai-ilta, ja pitäkää huomenna vielä hyvää vapaa päivää, että jaksatte sitten taas ahertaa viikon :)

♥:petra
Related Posts

2 kommenttia:

  1. JOO POREAMME! reiluako?:OOO

    VastaaPoista
  2. hahah en ees käytä sitä mitenkää paljon eli se on mulle silleen aika turhake :P

    VastaaPoista

Instagram @petra_koo