Home

23.11.2012 / 8 Comments

Amnesia

Iltoja vaan kaikille! Täällä kirjottelee yks uupunut tanssija, joka pyllähti äskeisissä 105 minuuttia kestävissä irkkutreeneissä pyllylleen. Tänään oli jotenki poikkeuksellisen positiivinen päivä, nauroin ihan kaikelle ja muutenkin ei ärsyttänyt muu ku tää kylmä ja sateinen ja tuulinen sää :) Jeij mun banaanien syönti tuottaa tulosta! Kokeilkaa ihmeessä tekin :)
Iskää pyysin nappaamaan musta kuvan mun rakkaan Missin kanssa ♥

hihi kumpikaa ei sitte suostunut kattoo kameraan
Hehhee näin meni sitte tämäkin kouluviikko ohi! Enää kuukausi ja yks päivä jouluaattoon, vähän vähemmän joululomaan ja vielä vähemmän siihen, että lähen Helsinkiin hakee mun venäläisen passin, ja saman tien Pietariin muutamaksi päiväksi :3

♥:petra

Related Posts

8 kommenttia:

 1. siis mikä toi banaani juttu oli :-D

  ja venäjää tarttee siis viisumin ;-D ei venäläistä passia.

  vastaa toi banaani hommeli mun blogii tai -angelika'l :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itseasiassa mulle tulee siis oma venäläinen passi koska oon kaksoiskansalainen ;--D ja siis banaanien syöminen kuulemma nostaa mielialaa :) ja nyt ku oon popsinu niitä nii oon selvästi ollu ilosempi :D

   Poista
 2. tuitui miten suloinen kissa:3♥

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Oonko ymmärtänyt oikein, et asut Kuopiossa? :) Mietin sellasta et käytkö sä tanssimassa opistolla vai konservatoriolla? ;) Mä itekki tanssin (mutta vaan studiolla) ja pakko sanoo et se on maailman ihaninta<3
  ja p.s. oon lukenut blogiasi jonkin aikaa ja oot ihan sairaan kaunis ja vaikutat mukavalle ja iloiselle ihmiselle! <3

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Oonko ymmärtänyt oikein, et asut Kuopiossa? :) Mietin sellasta et käytkö sä tanssimassa opistolla vai konservatoriolla? ;) Mä itekki tanssin (mutta vaan studiolla) ja pakko sanoo et se on maailman ihaninta<3
  ja p.s. oon lukenut blogiasi jonkin aikaa ja oot ihan sairaan kaunis ja vaikutat mukavalle ja iloiselle ihmiselle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Mitenkäs se nyt tolleen kahesti tuli? :)

   Poista
  2. joo asun tosissaan kuopiossa, ja tanssin opistolla :--) ja kiitos hirmusesti<33

   Poista

Instagram @petra_koo