Home

7.11.2012 / 8 Comments

School photo

Moi kaikki ♥

Tämmönen ihan pikainen postaus, päivittelen lähinnä siksi kun tuli nuo meidän koulukuvat tänään :--D Ja kerron sit ihan muutenvaan kuulumiset tässä parilta päivältä.
Tänään oli jotenki tosi töttöröö-päivä ku meinasin varmaa kaikilla tunneilla nukahtaa... Pitäs ruveta ehkä nukkumaan enempi ku se huikee 7 tuntia. Pääsin (jouduin) tän päivän Savon sanomiin, siellä on mun haastattelusta pikkupätkä ku opiskelen kiinaa vapaaehtoisesti ylimääräisellä ajalla :) Mitäs täs muuta... ei kai oikein mittään :D Tossa vielä se mun koulukuva, ja mun hiukset näyttää tossa jotenkin ihan rasvasille vaikka olin pessy ne just ennen tota kuvaa ku meillä oli (sattumalta ja mun tuurilla) koulu-uinnit... Ja en viittiny tänne pistää koko luokan kuvaa ku meidän luokalta löytyy varmaa myös niitä keneltä menee herneet nenään jos julkasen :D


♥:petra
Related Posts

8 kommenttia:

 1. Ääk, oot aiva ihana ja TOSI kaunis!
  Kiva ku just luin et olla saman ikäsii :D Luulin sua 16 vuotiaaks :) Mutta se ei ollu se syy miks tulin kommaamaa. Kiitos sulle sun ihanasta blogista!

  VastaaPoista
 2. Hei sulle ois haaste mun blogissa :)
  ilonayksinkotona.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha mä oon jo päättäny et en jaksa vastata noihin ku mulle on tullu jo niin monta haastetta :--D

   Poista
 3. kaunis kuva mutta hirveä paita =)

  VastaaPoista
 4. ihanat noi sun tuunaukset ja tosi kauniit kasvot sulla :) huomaa että blogis alkaa kerää suosioo kun noi anonyymit alkaa morkkailee XD keep going girl <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitoksia :--) ♥ Ja joo oon huomannu :--D Hyvä sanoo kaikki tuommoset jutut anonyyminä ku sit ei voi syyttää konkreettisesti ketään asiattomista kommenteista :P

   Poista

Instagram @petra_koo