Home

27.12.2012 / No comments

And all my problems were gone

Joulun tietää olevan ohi sitten, kun saat viimeisen lahjan, karkit on alennuksessa, ja kaupoissa alkaa näkemään vain ja ainoastaan venäläisiä turisteja, jotka tulee seuraavina päivinä olemaan mun asiakkaita. Tolla viimeisellä joululahjalla tarkotan siis todellakin sitä, että viimeinkin tänään sain tän mun elämäni pelastajan; kaukolaukaisimen ♥ Tän myötä kaikki mun kuvaamiseen liittyvät ongelmat katoaa, ja tuun varmasti postaamaan enemmän asukuvia yms. Testailin tota tässä illalla, ihan vaan periaatteesta halusin testata miten tää toimii. :) Kuvien ottamisen jälkeen vasta älysin että mun kamera olis ottanu nää kuvat ilman sitä että oisin ees tähdänny tolla kaukosäätimellä siihen... no mutta virheistään oppii!

haha el naturalista

Huomenna siis lähen ensimmäistä päivää töihin, ei kyllä huvittais yhtään... Mutta oon kuulemma palkkalistalla, ja se antaa mulle vähän lisäpotkua ja intoa lähtee sinne pyörimään ja hyörimään turistien kanssa :)

♥:petra
Related Posts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram @petra_koo