Home

5.12.2012 / 6 Comments

Back in time

Tajusin hetki sitten että mulla on ehkä maailman tylsin elämä. Siks en yleensä postaa täysin joka päivä kun mulle ei tapahu mitään :D Eilen kävin piipahtamassa Helsingissä, ja musta tulikin nyt ihan virallisesti Venäjän kansalainen. Oman passin siis sain, mikä tarkottaa että pääsen itekseni rajan yli menemään ja voin hakee työtä Venäjältä. (Ja saada eläkkeen sieltä kans :P) Oon siis kaksoiskansalainen nyt, jee!!!
En keksiny tälle postaukselle mitään konkreettista ideaa koska oon taas junassa, tällä kertaa Pietariin menossa. Tavoitteena olis metsästää jotakin kivaa vaatekaapin täytettä :) Piristän tätä loputonta tekstiä nyt parilla vanhalla kuvalla mitä oon räpsinyt aina välillä.
Tosiaan siis mulla on järkkäri, kone, piuhat ja nettitikku Pietarissa mukana eli postauksia on luvassa :--)

♥:petra
Related Posts

6 kommenttia:

 1. aaargh oisit ottanu mut mukaan sinnne...::DD

  VastaaPoista
 2. on niin kivaa ku teet postauksia näin usein! :D oikeesti, koska jotkut tekee just esim. yhen kuukaudes.. :p
  ja sulla on aina jotai järkevää juttuu, mistä kirjotat ;) jaja oot kauniss ( :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<33 oon pyrkiny tekemään aina postauksen viimestään 3-4 päivän kuluessa ettei kaikki lukijat kyllästy :--D ja yksinkertasesti jos ei vaan oo yhtään mitään asiaa nii en turhaan kirjottele :)

   Poista
 3. Ootko muuttamassa venäjälle? Osaatko puhuu tai kirjottaa venäjää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah en oo muuttamassa, lähen vaan käymään tässä lomalla :) Osaan sekä puhuu että kirjottaa, koska oon puoliks venäläinen, elikkä äitin puolelta koko suku on venäläisiä :--)

   Poista

Instagram @petra_koo