Home

23.12.2012 / 6 Comments

Feels like christmas

Nyt viimeinkin mulle on tullu se kauan odotettu joulufiilis! Oon koko päivän tehny kaikkee joulupuuhia: siivonnu, tehny huomiseks ruokaa, koristeltiin kuusi, leivoin pipareita, meillä kävi tonttuvieraita tuomassa lahjoja... :) Jee huomenna sit oottelee innolla joulupukkia! En oo nähny sitä tässä pariin vuoteen ku ei se oo kerenny meillä käymään. Hih, aattelin sit tehdä videopostauksena mun joululahjat mitä saan!
Tässä ois vielä muutamia kuvia mitä räpsin tänään. Toivottavasti teille, kellä ei vieläkään oo joulufiilistä, tarttuis vähän näistä kuvista! :)
Kiitokset vielä kaikille lukijoille, eilen paukkui sataset ja oon ihan älyttömän ilonen!!!! Kiitos ihanat :)♥

♥:petra
Related Posts

6 kommenttia:

 1. ihania kuvia<3 mulle tulee aina joulufiilis ku haistaa pipareitten tuoksun :D nam! voitko tehä huonepostauksen?:) ja semmonen hiuspostauski ois kiva jossa kerrot esim. että miten hoiat sun hiuksia ja onko noin pitkistä hiuksista joskus haittaa ja silleen:)! mut kiva postaus taas ja rakastan sun blogias! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oih kiitos<33 ja mä oon kerran huonepostauksen tehnyt, mutta voin tehä uudestaankin! :) ja kiitos ideoista, näitä tuun varmasti toteuttamaan tulevaisuudessa!! :--)

   Poista
 2. JEE paardit satasen kunniaks!! onneksi olkohon ja huippua joulua ja syö paljo jouluskinkkaa, mä ainaki syön! xd <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olipas piristävä kommentti XDDD <33 kiitos ja sullekki huippua joulua ja muista että ded elää aina<3

   Poista
  2. oh my XD i will kill you at the morning... no ei vaiskaa :D

   Poista
  3. muistaha ne kukkapaidat ja salkut :--)

   Poista

Instagram @petra_koo