Home

1.1.2013 / 8 Comments

2013

Ja taas vierähti yks vuosi. Oon varmaan tulossa vanhaks, ku tuntuu että vuodet menee liian nopeesti ohi. :--D Töissä olin eilen sinne 22.30 asti, minkä jälkeen pääsin viimeinkin kotiin viettää uutta vuotta. Kilisteltiin laseja, valettiin tinat, ammuttiin raketteja ja otettiin kuvia. Mietin muuten että oisitteko halunnu mun tekevän vielä postauksen vuodesta 2012? Koska mulla ei oikein oo mitään hirveen hyviä ideoita sen toteuttamiseen :--D 
Tässä vähän yön kuvasatoa. Toivottavasti saatte ees jotain selvää tosta mun UV-asusta :)

♥:petra

Related Posts

8 kommenttia:

 1. Ihanii kuvii ♥

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kuvia!:-)♥!
  >>vennuuu.blogspot.fi
  ^^saa kurkata;-)

  VastaaPoista
 3. hienoja kuvia!  silvercloudd.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. mistä repäset aina noi hienoja koruja ?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ton oon tilannut puolisentoista vuotta sitten H&M:ltä ku oli se Versace for H&M kampanja, muuten ihan vaan aika peruskaupoista esim Glitter ja Accessorize :)

   Poista

Instagram @petra_koo