Home

31.1.2013 / 2 Comments

Guess what?

Niinkuin jo aiemmin kerroin, aikainen lintu madon nappaa. Tässä tapauksessa mä oon se aikainen lintu, ja mun upouudet Guessin vaaleenpunaiset korkkarit on se mato. Tilattiin siis mulle Zalandosta Guessin juhlakengät sitä mun konfirmaatioo/rippijuhlia varten :) Haha tilattiin me mulle mekkokin, se tulee mittatilaustyönä Kiinasta asti mutta sitä sitten saa odotella kuukauden verran :P Eipä tässä kiirekkään ole niin ihan sama. Sain eilen kans mun Visa Electronin, ja koeajoin sen äsken Asoksen sivuilla. Tilasin sieltä ittelleni supersöpöt leggingsit, palataan asiaan kun ne mulle saapuu! ;)
Noille Guessin kaunokaisille siis hintaa alennuksien jälkeen jäi vajaat 65 euroa, eli ei minun mielestä ainakaan kovin paha!
P.s! Mulle saa vielä laitella kysymyksiä vapaasti, vastailen niihin sitten viikonloppuna :)

♥:petraRelated Posts

2 kommenttia:

  1. laita kuva kun noi on sun jaloissa:) ps. tosi kivan näköiset!!

    VastaaPoista

Instagram @petra_koo