Home

4.1.2013 / 4 Comments

I never meant to cause you trouble

Heipä hei kaikki! Unohin ihan kysyä kaikessa tässä hässäkässä että miten on kaikilla vuosi alkanut? Koska oon kuullut että mun lisäks monilla on ollu jotai tosi huonoo jo heti alkuvuodesta :( Toivottavasti ei teillä!!
Tänään olin taas vaihteeks töissä, 'sain' juoksennella koko päivän metsässä turistien kanssa ja tulkata. Siinäpäs sitten joku valopää poika tuli sanomaan mulle että 'Sulla on aika paha suomalainen aksentti kun puhut venäjää'. Olis tehny mieli ottaa sellanen YOU DON'T SAY-ilme ja sanoo et mistähä mahtaa johtua jos oon puoliks suomalainen :D Mut pidimpäs suuni kiinni. Sit myöhemmin jouduin vielä selvittelemään jotain moottorikelkan vakuutuksia yms mistä en tajunnut mitään mut ei se haittaa. Tässä vielä parit kuvat mitä otin tossa iltasella.
ps. anteeks tästä kauheesta kaukolaukasin-kuva raiskauksesta täällä!!! Lupaan että heti ku työt loppuu ja kerkeen olla kaverien kanssa, niin postaan normaaleja kuvia :)♥:petra
Related Posts

4 kommenttia:

 1. http://ijustwannahidemyownprivatehellbypipsa.blogspot.fi/2013/01/haastetta.html

  haaste sulle:)

  VastaaPoista
 2. Haastoin sut!

  ruusuillatanssimistako.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. mä en tykkää venäläisistä näin yleisesti, mutta en todellakaan tarkota sillä, että jokainen venäläinen olisi kamala, ym. Mutta mun mielestä kukaan ei silti saa kärsiä koulukiusaamisesta tai muusta syrjinnästä, oli se sitten minkä maalainen tahansa. :---)! Kyllä oon tavannut myös tosi mukavia venäläisiä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) toivottavasti en oo sitte sillä listalla kenestä et tykkää, enhän mä ees oo kuin äitin puolelta venäläinen ja suomalaista sukua mulla on huomattavasti enemmän :)

   Poista

Instagram @petra_koo