Home

17.1.2013 / 2 Comments

Links

Väsymys ja talviunille rupeaminen käy yhä useammin mun päässä. Miettikää nyt miten ihanaa olis tästä vaan kaivautua syvälle maan alle koloon nukkumaan, ja herätä sitten kun on kunnolla kevät ja lämmin ja valoisaa, että vois käyttää ihania kevätvaatteita ja -kenkiä ja olla taas iloisella ja virkeellä mielellä ♥ Oih, kevät on ihana mut niin kaukana vielä. :( Mutta onneks päivät on jo alkanu pidentyä, eikä enää oo niin pimeetä koko ajan ettei meinaa kynttilän liekkiäkään näkyä. Viikonloppuna muuten meinasin tehdä teille sen DIY tutorialin!
Oottehan muuten huomanneet tossa mun oikeessa sivupalkissa linkkibannerisysteemeitä, mistä mua voi seurata eri sivustoilla? :) Lookbookissa, Weheartitissä ja Fashiolistassa mulla on käyttäjät, että jos ketään yhtään kiinnostaa niin saa enemmän kuin mielellään ryhtyä mun seuraajaksi ellei jo oo liittynyt!! Lisäksi mulla on myös tumblr johon postailen joskus kuvia, mut en kyllä mitenkään usein tai säännöllisesti. Käykää toki tsekkaamassa myös se :) Suoraan mun sivuille pääset klikkaamalla alla olevia kuvakkeita.
♥:petra

Related Posts

2 kommenttia:

 1. Hei! Haastoin sut!(;

  http://muotimurmeli.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toteutin just tuollasen hiljattain nii valitettavasti en jaksa ennää uudelleen tehdä :)

   Poista

Instagram @petra_koo