Home

19.2.2013 / 4 Comments

How to? -ripped jeans

Mulle tuli ton mun uusimman DIY-projektin jälkeen monia kommentteja joissa pyydettiin, että voisinko tehdä ohjeen miten revitään farkkua 'oikein'. Kyllähän minä toteutan, ihan mielelläni :) Kuvasin vaihe vaiheelta mitä pitää tehdä ja toivottavasti tää asia nyt aukee niille ketkä halusivat tietää, kuinka repiä farkkua!
 1.Piirrä tekstiilitussilla ta vaikka lyijykynällä farkkukankaan nurjalle puolelle sen muotoinen alue, minkä haluat repiä. (ei pakollinen vaihe mutta helpottaa asiaa huomattavasti!)

2.Leikkaa piirretty alue "suikaleiksi" kuvan osoittamalla tavalla ja varo ettet leikkaa sormeen :D
3.Ota terävä neula ja ala nyppiä valkoisia lankoja poispäin toisistaan, elä kuitenkaan revi liian kovaa etteivät ne katkea täysin. 4.Kannattaa pestä revityt farkut koneessa ilman pesuainetta, vaikkapa ihan pikapesulla että revityt kohdat "huopuvat" ja niistä tulee kestävämmät! :)♥:petra
Related Posts

4 kommenttia:

 1. Ite oon aina halunnu tehdä mun farkuist semmosia revittyjä mut en ole uskaltanut koska pelkään niiden menevän ihan pilalle! Mut pitää joskus kokeilla tätä sun ohjettas, ainakin nuo näyttää tosi kivoilta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä jos tästä ohjeesta nyt oli apuu sulle :)! Jos et oo aiemmin kokeillu nii kannattaa aluks johonki farkkutilkulle testata ettei mee farkut ensiyrityksen takia kokonaa pilalle :--)

   Poista
 2. Ite oon yrittäny jo kahesti tehä revittyjä farkkuja mutta noi langat aina vaa katkee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :--( kannattaa hennommin yrittää nyppiä niitä :) ja se auttaa kans että et leikkaa sitä kangasta vinoon, vaan mahdollisimman suoraan ettei ne katkee jo valmiiksi :)

   Poista

Instagram @petra_koo