Home

9.2.2013 / No comments

Ristiäiset

Otsikkohan sen jo kertookin, eli olin tänään naapurieni ristiäisjuhlissa. Mun vanhemmat kutsuttiin lapsen kummiksi, eli nekin pääs sit aika suureen roolin tyttövauvan elämässä. :) Nää olikin itseasiassa mun ensimmäiset ristiäisjuhlat sitten omieni jälkeen :--D Sainpahan pientä käsitystä tällasesta kirkollisesta juhlasta ja tapasin uusia ihmisiä (ja vanhoja myös). Vauvan koti oli pistetty oikein ihanasti juhlakuntoon, ja räpsin siellä jonkun verran kuvia kukka-asetelmista sun muusta. Päällä mulla oli H&Mmän viininpunanen mekko, joka on timanttikauluksella varustettu.
Tein muuten eilen pientä uudistusta taas kerran blogini sivupalkkiin, eli mua voi tästä lähtien seurata myöskin Bloglovinin kautta! :) 

♥:petra
Related Posts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram @petra_koo