Home

13.3.2013 / 12 Comments

Galaxy case

Haha mitähän tästä tulee, postaan ekaa kertaa ikinä kännykällä. Toivottavasti näyttää ees osapuilleen normaalilta koska oon liian väsynyt avaamaan konetta ja muokkaamaan kaikkia html-koodeja yms, joten koittakaa kestää! <3 Ja siis oli mulla asiaakin; mun ensimmäinen kuori tuli tänään postissa ja oon tosi innoissani!!! Tää on musta aivan unelma ja sopii täydellisesti mun galaxi legginseihinkin :)
Related Posts

12 kommenttia:

 1. upee! :o  silvercloudd.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. tosi kivat kuoret !

  VastaaPoista
 3. mistä tilasit ton?aivan ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko sanoo etten muista yhtään sen sivun nimee :/ mutta kiitos kumminkin <3

   Poista
 4. Onko toi kuori designskins.fi ? Koska siellä on hienoja kuoria tai voi teettää omalla kuvalla kuoren. Kanssii käydä tsekkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nää tainneet olla sieltä, oon kyllä kuullut tosta! :)

   Poista

Instagram @petra_koo