Home

21.3.2013 / 8 Comments

Little things

Jonkin aikaa oon tässä potenut puutostilaa kuivashampoosta, ja on tuntunut aika rankalta :D Tai siis eihän se tee hiuksille oikein hyvää että pesee joka päivä shampoolla ja hoitoaineella, mutta ilman kuivashampoota on ollut vähän pakko... Mutta tosiaan kun nyt Sokkarilla on ne iki-ihanat 3+1 päivät, niin päätin piipahtaa siellä nopeesti tänään koulun jälkeen! Sieltäpä sitten tarttuikin mun mukaan Klippoteketin kuivashampoo hintaan 4.90 3.90 ja kasvojenpuhdistusliinoja samalla tarjoushinnalla kuin toi kuivashampookin :) Lisäks ostin tollasen mun 'luottotuotteen' joka oli päässyt loppumaan, eli Garnier Skin Naturals kasvojenpuhdistusaine, ja purkin päässä on toi harja. Tais maksaa noin 7-8 euroa. Tuli muuten mieleeni, kiinnostaisko teitä postaus jossa esittelen mun kaikki hiustuotteet, ihonhoitotuotteet tms? :)
DSC01961
Related Posts

8 kommenttia:

 1. Joo tee ihonhoitotuotteista video :-) ja sitten kuvaa sun ihonhoitorutiini ! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos hyvästä ideasta! Tää pistetään toteutukseen :)

   Poista
 2. Mulla on toi sama kuivashampoo ja se on muuten tosi hyvä mutta haisee ihan tosi tunkkaselle:( Ja kun sitä on vaikka huoneessa missä on ovi raollaan laittanu niin se haju leviää sit koko kämppän:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa ompas harmi:/ pitää varmaan jossaki ikkunan lähellä laittaa ettei sit tukehdu :D mut sen hajun varmaa voi hiuksista peittää ainaki hajuvedellä:--)

   Poista
 3. Tee ihmeessä se video!:)

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi! Kuvat on hyvälaatuisia ja muutenkin niitä on sopivasti :)
  Käyh kattoon myös minun blogi:
  http://miolul.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo