Home

7.3.2013 / 18 Comments

So happy I could die

Noniin, tänään siis legendaarinen päivä elämässäni, koska viimeinkin kävin ostamassa jotain sellaista, mistä salaa oon uneksinut jo tosi kauan. Tattadadaa iPhonen! Oon ihan älyttömän tyytyväinen ostokseeni, koska maksoin siitä noin satasen vähemmän kuin mitä odotin. Miinusta on se, että vielä en osaa kunnolla tätä vauvaani käyttää, mutta enköhän mä kaverien koulutuksella opi :) Glitteristä kävin tähän hakemassa vaaleansiniset pupukuoret, koska nekin löytyivät mun must have-listalta. (muahaha en oo mnyöntänyt täällä vielä, että viikko sitten tilasin itselleni netistä 7 kuorta :D) Huomenna postaan sitten vähän paremmin kuvina tän puhelimen ja pari ostosta tältä päivältä!
DSC01280 DSC01279
By the way, tottakai mun oli pakko tehdä Instagram koska siitäkin oon kauan haaveillut, joten liittykää toki mun seuraajiksi! :--)

Follow me on instagram: petra_koo
Related Posts

18 kommenttia:

 1. epistä :--D mäki tahon :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. et uskokkaa miten kauan mä halusin... kävin sitte töissä koko joululoman ja oli kyllä tämän arvoista <3

   Poista
 2. mäkin haluaisin :D mut mulla on hyvä kännykkä (; hei kuvaileppa niitä kuoria sitten kun ne saapuu (; alan seurailemaan sua instassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tietenkin kuvaan niitä heti kun saapuvat mulle :--) ja jee <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. viimeinkin työ palkittiin:--)

   Poista
  2. Musta on tosi hienoo et sä teet töitä sen eteen jos haluut jotain kalliinpaa͵ koska mua ärsyttää pennut jotka saa kaiken sormiaan napauttamalla͵ koska sellasta se oikeesti aikuisena on pitää tehä töitä sen eteen jos haluu jotain :D

   Poista
  3. Heh oon kyllä samaa mieltä ku muaki ärsyttää ne lellipennut jotka saa kaiken mitään tekemättä :D oon itestäni ylpee ku hankin oikeesti ite rahat niihin isoihinkin juttuihin :)

   Poista
 4. Mä näin sut torstaina matkuksessa, kun olin halpa hallin kassalla // kiinnosti varmaan sikana!

  Kelpais toi iphonee::))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aamupäivällä vai siinä illemmalla? :) olin nimittäin kahdesti

   Poista
  2. aamupäivällä:)

   Poista
  3. Heh Cool taisin olla sillon ostamassa tätä puhelinta :--)

   Poista
 5. Vitsit ihana, onnittelut! Teit varmasti paljon työtä sen eteen, on kyllä sen arvoista:-)!

  VastaaPoista
 6. Onnea uuden puhelimen johdosta! Mäkin haluun ja saankin, kun löydetään sopivan hintanen ja juuri se oikea. :) Mäkin oon halunnut jo pitkään tehä instan, mut nykynen kännyllä ei onnistu. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)! kantsii ainakin instan kannalta ostaa joku samsungin luuri, missä on androidi! Itelläni sellasta ei oo ollut mutta oon kuullu paljon hyvää niistä ja niitä on vaikka minkälaisia, yleensä niissä on se hinta-laatusuhde tosi hyvä :)

   Poista
  2. Juu androidin aijon ostaa ja sampan, nytkin on android mut tää on tälläi huono versio ja aika vanha niin ei jotenkin toimi. o.o

   Poista
  3. Aijaa no onpas harmi, toivottavasti sit seuraavassa toimis :--)

   Poista

Instagram @petra_koo