Home

14.4.2013 / 16 Comments

About haircare

Onko haircare ees sana? No nyt ainaki on :-D Pointtina oli että tein videon siis mun hiustenhoitotuotteistani, tai ainakin esittelen tässä nää mitä yleisimmin käytän. Palautetta saa antaa ja toivottavasti tykkäätte tästä! :)
 
Related Posts

16 kommenttia:

 1. Tuli mieleen ,että miten sä uskalsit eka kertaa tehä videon? mä koitin yhesti ,muttei siitä tullu mitään ,kun mä jännitin niin paljon. Miten mä voisin helpottaa jännityst?


  ps: täs mun blogi: http://ilivemylifeforeverandalways.blogspot.fi/2013_04_01_archive.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan jos totta puhutaan nii mun ekaa videoo tehdessä jännitti kauheesti, eikä se oikeesti ollu ees hyvä koska sanoin siinä 12 kertaa "öö" mutta julkaisin sen silti, ja tosi monet ehti sen nähdä. Mut ihme kyllä en saanu siitä lähes ollenkaan huonoo palautetta vaan päinvastoin! Siksipä mä vaan sillon julkasin sen riskillä koska halusin tietää miten mun videot otetaan vastaan, ja se positiivinen palaute sitte antoi mulle kiksejä tehdä uusia videoita :) toivottavasti säkin rohkaistut julkaisemaan videon koska kertahan se on ensimmäinenkin :)

   Poista
 2. Ääää, mä niin tykkään sun blogistaaaa! Kiva video (jälleen kerran). ::) Sitä viel et ku laitat tota 'got2b' ainetta, nii laitaks sitä ennen kiharrusta vai kiharruksen jälkee? :D Kiharruksesta puheenollen, ois kiva, jos tekisit videopostauksen, missä kiharrat sun hiukset! C;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät <3 ja laitan sitä ennen kihartamista, koska sit se tavallaan pysyy niissä kuumennus/muotoiluvaiheessa ja jää sit hiuksiin :) joo kiva idea! Voisimpa joskus tehdä ;)

   Poista
 3. kiva video ! entiiä miks mut näytät videois aina hirmu surulliselta ja apaattiselta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah saan kuulla tosta aika usein, parhaani mukaan ainaki yritän olla ilosen näkönen ;D mutta kiitos silti :)

   Poista
 4. ootpas kaunis ! mikkää apaattinen !

  VastaaPoista
 5. Vähän kiva video, toi sun kamera on hirmu hyvä ku tarkentaa tolleen itestään :)

  VastaaPoista
 6. Kysäisenpäs vielä sinulta miten tuonne ylös sa tollasen kuvan tai kuvia ja sen oman blogin nimen?? kiitos jos vastaat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuolla yläpalkissa kun on sellanen kohta missä lukee 'ulkoasu' niin painat sitä, sit sieltä vasemmasta sivupalkista uusiks ulkoasu ja sieltä avautuu semmonen sivu missä on erilaisia palkkeja niin siinä yhessä palkissa lukee blogis nimi ja sitä painamalla voi muokata sen kuvan ja tekstin mieluiseksi :)

   Poista
 7. petra oot ihana <3

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo