Home

25.4.2013 / 10 Comments

Sekalaiset kuulumiset

Tuntuu turhalta pyytää anteeksi postailutaukoja, jotka munkin mielestä tuntuu 4 päivän sijaan ikuisuudelta, sillä täähän on mun blogi, missä mä määrään :-D Mutta pyydämpä silti, toivottavasti te ihanat lukijat ette häivy täältä, vaikken ihan joka päivä ehdi täällä päivittelemään kuulumisiani! Lupaan, että ensiviikolla ainakin ehdin tehdä tänne jotain järkeviäkin postauksia, sillä mulla on puolentoista viikon treenitauko. Viime- ja tällä viikolla mulla onkin ollut melkein joka päivä kolmet treenit peräkkäin, koulua alla se 5-7 tuntia ja kokeitakin on ollut... Hengissä kuitenkin vielä ollaan, ja onneksi kesälomaankaan ei oo enää ihan loputtoman pitkä aika ♥ 

Tän viikon aikana oon huomannut, että mulla on muutama pakkomielle, jotka haluun jakaa myös teidän kanssa:
-Kääntökuvat
-Salaatti
-Instagram
-Mun statement-kaulakorut
-Pitsinen T-paitani
-Hevin näyttäminen sormilla (/../)
-Naaman vääntely :D:

jiuuuu DSC03381 DSC03353 DSC03333 DSC03345 DSC03273 DSC03343 DSC03327 DSC03326 DSC03335
Related Posts

10 kommenttia:

 1. kivoja kuvia:) ja ihan tällee btw loppuuks sul akku tosta iphonesta nopeesti:D? mulla ainaki kestää yleensä just ja just iltaan asti:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) joo, meneehä tässä akku oikeesti aika tosi nopeesti, et itellänikin just iltaan asti yleensä kestää :D

   Poista
 2. Mun pakkomielteisiin kuuluu kanssa instagram ja hevin näyttäminen sormilla!:--) Oot tosi kaunis!<3

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus jälleen kerran! <3

  VastaaPoista
 4. Ihania kunica taas jällene kerran. Sä oot aina niin nätti.

  VastaaPoista
 5. oot ihan törkeen kaunis ja aivan ihana blog! :)♥

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo