Home

8.5.2013 / 16 Comments

It's a beautiful day

It's a beautiful day and I can't help myself from smiling. Noi sanat jotenkin kuvaa tosi hyvin mun fiiliksiä koko tältä viikolta! Ihana sää, söpöt lapsukaiset päiväkodissa ja muutenkin tosi rentoo ja kivaa ollu! Siellä tetissä siis meni tosi kivasti, sain ihan uudenlaista näkemystä siihen päiväkodin hoitajan ammattiin. Lapset oli suurimmaksi osaksi hirmu mukavia, mitä nyt uhkasivat välillä tappaa mut, rikkoo mun puhelimen, näyttää mulle keskaria yms mutta pikkuvikojahan noi vaan oli :)
Kävin tänään siis tetin jälkeen pikapyörähdyksen keskustassa, pääsyynä oli Glitterin VIP-ilta mihin mäkin osallistuin. Tarjolla oli pientä purtavaa ja miniskaba, mistä sai korulahjan jos löysi kukkalipukkeen sieltä myymälästä. Mähän löysin, ja sain siis ilmaiseksi tollasen valkosessa nauhassa olevan sydämen käteeni! Tän illan ajan siellä oli kans kaikki kaulakorut -30%, mutta ite en tällä kertaa mitään saanut ostettua.
Ihan äskettäin kävin ottamassa pari hullua asukuvaa jotka on perinpohjin tosi surkeita jälleen ja leikkautin mun hiukset! Paljoo ei pituutta lähteny, huonot latvat vaan ja nyt on ihanan terveen näköset hiukset :) Tuolla ihan alimmassa kuvassa näkyy siis mun hiukset ekaks ennen, ja sitten jälkeen! Iltaa vietän nyt herkuttelemalla macaroneilla kukkahousut DSC04052 DSC04090 kukkahousuut DSC04095 DSC04117 hiukset ennenjälkeen
Related Posts

16 kommenttia:

 1. Ihanat kengät ♥ Tosi nätti koru :3

  VastaaPoista
 2. ihanii kuvia! missä päiväkodissa oot tetissä ? : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) olin ihan tossa takkapolun päiväkodissa ku kuitenki siihen oli nii lyhyt matka ja se henkilökunta siellä on tosi ystävällistä :)

   Poista
  2. mä olin siel takkapolussa kun kävin päiväkodin (:D), harmi vaan et kaikki mun lempparit on häipyny sielt:c

   Poista
  3. Aijaa no ompas harmi :/ ite en oo ollu takkapolussa vaan pölläkänlahdessa mut oon ollu aiemmin tekemisissä takkapolun väen kanssa nii päädyin sitte sinne tettiin :-)

   Poista
 3. Oot tosi kaunis, ihania vaatteita, täydelliset hiukset ja miten noi macaronit oot noin hyvin onnistumaan saanut? ite en koskaan niitä ole kunnolla osannut tehdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirveesti! <3 ja haha! Totuus on että noi kuvassa olevat macaronit on ihan kaupata ostettuja ;D mullakaan ne itsetehdyt ei oo onnistuneet kunnolla kuin ehkä kerran :/

   Poista
 4. Ihanat vaatteet ja hyviä kuvia oli taas. Voitko tehdä hiuslasso tutoriaalin muuten? Sellasen tosi selkeen, kun mua ärsyttää kun ostin hiuslasson ja nyt en osaa käyttää sitä vaikka olen jotain tutoriaaleja yrittänyt katsoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Itseasiassa nyt ku on tää lyhyt loma niin hyvin varmasti kerkeisin tehdä :) ja kiitos :)

   Poista
 5. tuli nyt mieleen että kun teet näitä päivän asu-juttuja nii viittisitkö merkata aina postaukseen mistä vaatteet on ostettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mun muuten pitikin kysyä et haluaisko kaikki et mainitsen kaikki asun osat täällä ;D mutta joo, seuraavasta asusta eteenpäin voinkin sit aina laittaa vaikka että mistä mikäkin vaate aina on :)

   Poista
 6. mistä noi housut on? ihanat!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nää on tilattu asos.comista joskus viime kesänä :) kiitos <3

   Poista

Instagram @petra_koo