Home

30.5.2013 / 2 Comments

Some new stuff

Juu-u, eipäs tässä... kaks aamuherätystä enää tätä lukuvuotta jäljellä! Muutamat päivät mulla on tässä vierähtäneet lähinnä harkoissa, kotona järjestellessä veljeni valmistujaisia ja vähäisesti koulussa. Ootan innolla lauantaita, kun saan pukee mun ihanan valkoisen mekon ja saan todistuksen käteen. Sitä, että pääsen juhlimaan veljeni valmistumista ja nauttimaan parin kuukauden vapaudesta. Ensi viikolla meidän tanssiopistolla onkin sit kolme kevätnäytöstä, mihin ollaan aika hullusti treenattu koko kevät, joten kaikki Kuopiossa päin liikkuvat tervetuloo Nuokkarille kattomaan Ti, Ke ja To ;--D
Ostin tällä viikolla erilaisia "hiusmömmöjä" eli selkokielellä hiusnaamion, kampausnesteen, kaksihaaraisten ehkäisijän yms. Tilasin kans alkuviikosta sellaselta nettisivulta kun korutaivas.com muutamia pikkujuttuja, koska mulla oli sinne 30€ lahjakortti! Paketti saapui mulle postilaatikkoon jo tänään ja sieltä tupsahti muutamat kynsien koristeet, nauhoja, korviksien tappeja ja pihdit. Ihan tarpeeseen tulevat varmasti :)
hiusjuttuja DSC05466 (2) DSC05495 DSC05478 (2) DSC05491 DSC05446 (2) askartelukamat
Related Posts

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) ! ja mitä meinasit tehä noista tilaamistas tuotteista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Meinasin ainaki noilla pikkuhelmillä varmaa koristella kynsii sillee 'caviar-mielessä' ja sit lopuista en tiiä ku piti vaa johonkin käyttää ne lahjakortin rahat :-D no ei varmaa osa noista nauhoista menee riparikutsukortteihin yms. :)

      Poista

Instagram @petra_koo