Home

30.6.2013 / 18 Comments

Clothes are girl's best friends

Juu, elikkä viimein nyt sain nää Pietarista ostetut vaatteet kuvattua! :-) Mukana on myös mun kauan himoitsema bustier-toppi Bik Bokista, jonka kävin eilen mun nimipäivän kunniaksi ostamassa Matkuksesta. Hintaa tolla oli 34,95 ja nyt oon sen takia oikeesti konkurssissa ja ostoslakossa ainakin elokuuhun asti. Valkoista, lyhyttä helmitoppia lukuun ottamatta kaikki vaatteet on ostettu siis Topshopilta. Kallein vaate oli toi jumpsuitti eikä sekään maksanut kuin parikymppiä, joten oon enemmän kuin tyytyväinen mun löytöihin :)
 Mutta siirrytäänpä kuviin, vapaasti saa heitellä mielipiteitä vaatteista, ite ainakin rakastan jokaista ostostani ihan 100% kukkatoppi jumpsuit jumpsuit1 DSC07257 DSC07254 DSC07241 DSC07245

Pee äs. Mulla on nyt työn alla mm. postaus jossa kerron tanssiharrastuksestani, ja kysymys teille: kiinnostaisko my day-postaus kuvina? :-) Video my dayta en osaa siis ite tehdä joten sen tekemisessä saattaa oikeesti mennä aikaa muutama viikko... Mutta ilmotelkaa kommenteissa ja saa tulla facebookissa tms. juttelemaan mun kanssa!
Related Posts

18 kommenttia:

 1. kiinnostaa!
  ihania ostoksia (: paljonko näihin kulutit yhteensä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ööm, yhteensä Venäjällä paloi rahaa noin 70 euroa, ei mun mielestä paha summa siihen nähden et ostin kuitenkin 5 vaatetta, kaks korupakettia, kynsilakan ja sen Starbucks mukin :)

   Poista
 2. Eikä apua! Vihdoin löysin juuri sellasen blogin jota oon etsinyt viimeset kuusmiljoonaa vuotta! Sullon aivan upeat hiukset! :0 Ja muutenkin kirjotat niin selvästi ja ulkoasu on ihanan simppeli! :) Lukijaksiha mie jään! :3
  Terkuin : installationofmaterials.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ku oleilet pietarissa nii missä siellä?:) ja missä kauppakeskuksissa käyt? onko ne kävelymatkan päässä vai miten kuljet? Ku ite oon tosi usein kuptshinossa ja en oo koskaa nähny siellä mitää vaatekauppoja tai semmosia aina vaan jotain "lentoja" joissa käyään ostamassa ruokaa ja semmosta:D ni ku sää käyt tommosissa kaupoissa ni mistä semmosia löytäis? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kämppä pietarissa on komendantskiy prospektilla, ja ihan siinä sen metroaseman vieressä on tositosi iso ostari Atmosfera, jossa on esim just toi Topshop! Sinne kävelee meidän kämpältä ehkä 10 minuuttia joten jalan tai ratikalla yleensä sen matkan taitan. Suosittelen kans keskustassa Galeriaa ja Stockmannia koska niistä löytyy aina kaikkee ihanaa! Galeriassa on esim. River island, Zara, Mango, Bershka yms joten jos käyt ikinä siellä keskustassa niin kantsii käydä noissa kahdessa :) Keskustaan meen siis luonnollisesti metrolla.

   Poista
  2. joo nii tosiaan galleriassa oon käyny joskus:--) en hirveesti tiiä pietarista ja missä mikäkin sijaitsee mut kysäsen tosta atmosferasta, kiitos :)!

   Poista
  3. Jep, kantsii käydä! Eipä kestä :)

   Poista
 4. Upeita ostoksia, etenkin toi liukuvärjätty paita!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos :) Ja se on itseasiassa semmonen 'playsuit' :D

   Poista
 5. toi playsuitti on iha sairaa siisti

  VastaaPoista
 6. oot kauhee laiha o: äwä haluun sun vartalon.
  mut kivoja kuvia !
  >hullusieni.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no en koe olevani kauheen laiha mut joo kiitos :-)

   Poista
 7. vähän ihania vaatteita!<3 paljon toi playsuit makso? :) ja ois tosi kiva sellanen tanssipostaus!! (:

  VastaaPoista
 8. Tuo sininen neuletakki ♥ (;
  aiva ihana! :d

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo