Home

13.6.2013 / 9 Comments

DIY denim vest

Eiliseltä kirpparireissulta löyty lasten farkkutakki. Pitkään kotona mietin, että mitäs siitä tällä kertaa väsäis. Ekaks ajattelin että laitan vaan niittejä ja jätän sen lyhyeksi takiksi. Kuitenki sitte iski semmonen fiilis et "jaaha, noi hihat on kyllä selvästi ylimääräset!" Joten leikkasimpa siitä sitte liivin :-D Tein teillekkin minituton, jos joku vaikka innostuis tekemään itelleen liivin vanhasta farkkutakista! :)

Ekaks leikkaa farkkutakista hihat irti. Ihan ronskisti vaan, niitä saumojen reunoja pitkin!

hihat irti
Toiseks kannattaa heti kaventaa, jos on tarvetta. Itelläni takki oli oikeesti tosi paksulle lapselle tehty joten kavensin sitä aika paljon ja pienensin noita 'hihoja'(mitkä noi oikeesti on liivissäXD??)

liivin kavennus
Raastele hihoja oman maun mukaan. Mun mielestä ne näyttää pelkästään leikattuina tosi 'kaljuilta' ja liian siistiltä joten raastelin niitä jonkin verran kuluneemman näkösiksi. Älä raasta kättä niinku mä tein.. :D
raastelu DSC06351
Tässä välissä mä heitin liivin pesukoneeseen! Annoin kuivua kunnolla yön yli koska farkku on aika paksua kangasta.

Nyt päivällä iskin tähän niittejä, niiden sijaan voi tietty laittaa ihan mistä ite tykkää... Esim toista kangasta voi ommella tms, oma mielikuvitus vaan rajana :) Mun niitit on ostettu Cyber Shopista muistaakseni 8€/50kpl.

DSC06353
Tadaa! Valmis liivi näyttää sit tältä mun päällä :-D
valamis DSC06423
Related Posts

9 kommenttia:

 1. Tosta tuli tosi kiva, ite tein kanssa kuukaus sitten!:)

  VastaaPoista
 2. Vähän tosta tuli ihanan näkönen! :3

  + Sait uuden lukijan ( olen aktiivinen lukija )

  VastaaPoista
 3. Että sä oot oikeesti taitava näis DIY jutuis! ♥

  VastaaPoista
 4. mä en tajuu miten osaat ja jáksat tehä aina näin hienoja "projekteja" :)ihana blogi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo ehkä yks syy on et tykkään tehä näitä varsinki jos on tylsää ja sitte ku en löydä kaupoista useinkaa sellasta farkkutakkia tai liiviä millasen haluisin yms :-) ja kiitos <3

   Poista

Instagram @petra_koo