Home

7.6.2013 / 4 Comments

Dance never dies

Nyt voin varmaan "virallisesti" sanoa päässeeni kesälomalle. Eilen oli viimeinen kevätnäytös tanssin puolesta, ja haikein mielin on nyt päätetty yksi vuosi. Meidän useimpien tanssilajien opettaja vaihtaa maisemaa, joten senkin takia oli tosi haikee tunnelma eilen kun kaikki vaan itkettiin... Mutta illasta mentiin sitten juhlimaan hänen läksiäisiä Rossoon ja lähes puolilta öin oltiin vieläkin istumassa Tuomiokirkon portailla muistelemassa vanhoja, hyviä aikoja. Kevätnäytöksistä vielä sen verran, että kivastihan ne meni! Kiitos vielä kaikki tytöt, ketkä tätä nyt lukee, yhdessä me ollaan se palapeli, mistä puhuttiin eilen. Jos joku meistä puuttuu, palapeliä ei saada koottua valmiiksi.
Tästä päivästä vielä; käytiin Liisan ja Sannan kanssa pienimuotoisesti kesätöissä :-D Muuttohommia oli aamulla muutama tunti, ei mikään hirveen iso urakka kuitenkaan kun ryhmätyötä tehtiin :) Loppupäivän meinasin ihan vaan ottaa rennosti, koska mihinkään ei oo enää kiire!
Pahoittelen vielä mun köyhää kuvasaldoa koska ei hirveesti ollut kevätnäytösten aikana taukoja, joiden aikana olis voinut enemmänkin räpsiä niitä kuvia :P Mutta yritetään pärjätä! DSC05755 DSC05735 DSC05744
Related Posts

4 kommenttia:

 1. Mikä toi ylin kuva on :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki mun tanssiryhmässä sai meidän lähtevältä opettajalta lahjaksi kortin. Jokaisen kortin toisella puolella oli yks kuva, ja kaikki kuvat yhdessä on tollanen palapeli! Se symbolisoi siis tavallaan meitä ryhmänä, että kaikki me ollaan osa tota palapeliä :)

   Poista
 2. Vähänkö hauska toi eka kuva!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi munki mielestä se oli hauska idea :-)

   Poista

Instagram @petra_koo