16.7.2013 / 12 Comments

DIY jeanshorts

Heips! Kuten eilen jo suunnittelin, väsäilin tänään kirppikseltä löytyneistä farkuista itselleni jälleen uudet shortsit. Tällä kertaa mun tavoitteena oli luoda vaan mahdollisimman simppelit shortsit, koska valmiiks multa jo löytyy niiteillä varustetut ja revityt. Näitä en siis sen kummemmin tuunaillut, kuin että käärin vaan lahkeet pari kertaa :) Tällä kertaa en tehnyt tutoriaalia näistä, koska sen verran simppelit ohjeet on.

Valmiit shortsit näyttää tältä mun päällä! Kokosin kaapista noiden ympärille vielä ihan kivan asukokonaisuuden, tänään vaan on niin kauheen kylmä päivä, että taidan pysyä sisällä :D Asukuvia siis myöhemmin.

shortsit edestä shortsit sivulta asushortseille

 Tähän loppuun vielä pieni ilmoitusasia!!
Moni mun facebook kavereista varmasti jo eilen huomasi statukseni, että oon nyt osana Indiedays Inspirationia! Bloggaan edelleen siis Bloggerin alla, mutta mun julkaisuja näkee myös Indiedays Inspirationissa. Olen tosi otettu kutsusta mukaan ID-perheeseen, ja en miettinyt kyllä hetkeäkään vastaustani siihen kutsuun :) Jee!
Related Posts

12 kommenttia:

 1. Tosi ihanat noista tuli, onnea ID:hen pääsystä!:)

  VastaaPoista
 2. kiva postaus :) minä vuonna oot syntyny?

  VastaaPoista
 3. vau upee asu :-)!!

  http://tiiahenna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihana asu, mä en ikinä onnistu löytämään kirppiksiltä sopivan kokosia farkkuja mitä voisin tuunata (kaikkee muuta löytyy senkin edestä):D Niin ja onnea tosta indiedays jutusta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha en mäkään koskaan löydä mut jos ja kun löydän nii pakko on ostaa aina, olipa ne minkä väriset tahansa :D Ja kiitos! :-)

   Poista
 5. Oon kateudesta vihreänä tolle sun bootylle:o!

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo