23.7.2013 / 12 Comments

Packing

Kuten otsikko jo kertookin, tänään on mennyt suurin osa päivästä pakkaillessa riparille. Oon hitusen ulkona et mitä kannattais ottaa mukaan ja mitä ei, joten mulla on kassitolkulla vaatteita, ruokaa, kaikennäkösiä rasvapurkkeja yms. mikä luultavasti tulee olemaan turhaa. Tosin mieluummin liikaa kuin liian vähän tavaraa hahah! Huomenna siis starttailen aamun noin yhdeksän aikoihin, koska bussikyyti leirille lähtee 10.30. Mua vähäsen jännittää lähtee, koska en loppupeleissä hirmu monia kuitenkaa leiriltä tunne. Oon kuullut että leirillä tutustuu tosi helposti kaikkiin, joten toivon parasta! Tästä päivästä siis viikko eteenpäin on luvassa pelkkiä ajoitettuja postauksia, joten muistakaahan olla superaktiivisia kommentoijia sillä välin ku mä oon leirillä :-) Näihin tunnelmiin, ciao! <3DSC08289 DSC08290
Related Posts

12 kommenttia:

 1. ripari oli yhtä helvettiä.. paskin reissu mitä oon koskaan tehny XD..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh shit...! Kivasti nostaa mun lähtöfiiliksiä XD

   Poista
 2. Oi pidä hauskaa, oon kuullu et siel on huippuu!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitti tsempistä, toivon itekkin et mulla ois siellä kivaa! :)

   Poista
 3. Mäkin lähen riparille ja mua jännittää ihan sairaasti koska mulla ei ole yhtään kaveria siellä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih :( mut älä huoli, ihan varmasti saat uusia kavereita sieltä!! :-)

   Poista
 4. Mä kävin riparin jo alkukesästä ja se oli varmaa yks elämäni parhaita viikkoja mitä oon viettäny, en ois halunnu poiss..
  Et kivaa siel on!:)

  VastaaPoista
 5. mun riparilla oli ainaki ihan parasta, piä säki hauskaa! (:

  ja muuten, samanlaiset raamatut:D

  VastaaPoista
 6. siis oliko nuo kaikki herkut sulle? huhhuh :D

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo