7.8.2013 / 9 Comments

Summertime sadness

Aina näihin aikoihin kesästä muhun iskee sellanen haikeus ja tyhjyys. Koulujen alku, kesän loppu, lapsuudenystävän muutto toiselle puolelle Suomea... Niin paljon kaikkee tuntuu tapahtuvan kerralla.
Kävin äsken vähän aikaa ulkona kuvailemassa, teki mieli irtaantua hetkeksi kotioloista ja lähtee pyörällä vähän tavallista kauemmaksi kuvaamaan. En minnekkään valovuosien päähän lähteny, mutta muutaman kilsan kispailin :) Tässäpä muutamat otokset eiliseltä ja tältä päivältä, näihin tunnelmiin heippa ja mukavaa illan jatkoa <3 DSC09219 DSC09210 DSC09270 DSC09265 DSC09291 DSC09214
Related Posts

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :3
  Ja tämä nyt ei liity tähän postaukseen, mutta miten teet ne postaukset jotka ajastat silleen, ettei sun tartteee ite julkasta niitä vaan voit valita sen päivämäärän vaan ja sit ne tuleee itestään?(Toivottavasti älysit :D)

  Vastaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Postauksen ajastus on tosi helppo juttu, eli kun oot saanut sun postauksen valmiiksi, valitset siitä oikealla olevasta sivupalkista kohdan "Aikataulu" ja siitä voit valita kuukauden, päivän ja kellonajan jona haluat postauksen julkaistuvan. Lopuksi vaan painat "Julkaise" ja postaus tulee julki silloin kun ajastuksen aika tulee täyteen :-) toivottavasti osasin olla avuksi :-)

   Poista
  2. Aaaa! Okei, kiitti. Olit avuks :D

   Poista
 2. Ihania kuvia!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia!(:
  moiolenreea.blogspot.fi

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo