19.9.2013 / 9 Comments

New in: cosmetics

Heipparallaa! Tuntuu et edellisestä postauksesta on ikuisuus, mut eihän siitä ookkaan kuin muutama päivä! Mulla on ollut tosi toiminnantäyteinen viikko, aika vaan tuntuu loppuvan kesken koko ajan, ja illalla nukkumaan mennessä vaan miettii, että "hups, taas meni yksi päivä!". Aivojen asian käsittelykapasiteetti alkaa mulla ainakin olemaan jo aika täynnä, unohtelen nyt tosi paljon asioita, mikä ei oo ollenkaan hyvä juttu.
Huomenna mun, Liisan ja Sannan nokat suuntaa kohti Pietaria! Aamulla startti on harmillisen aikaisin, kolmelta pitäis aamuyöstä olla jo pystyssä koska neljältä lähtee juna. Onhan sitä aiemminkin herätty epäinhimillisiin aikoihin, joten eiköhän tästäkin selvitä :)

DSC01156 DSC01157 DSC01161 DSC01144 Viikon aikana kerkesin ostaa muutamia pakollisia hankintoja meikkipussin täytteeksi. Nappasin Cittarista mukaani paljon puhutun Lumenen CC-voiteen, ja jo parin päivän käytön jälkeen oon aivan rakastunut kyseiseen tuotteeseen! Suosittelen kaikille, ketkä tykkää kevyestä koostumuksesta meikkivoiteessa. Lumenelta ostin kans kulmienmuotoiluvahan, josta oon kuullut kans pelkkää hyvää palautetta. Hyvältä vaikuttaa tämäkin! Ihonhoitoon liittyen ostin vielä No7:n puhdistusemulsion sekä yövoiteen. Yhteensä kaikki mun ostokset maksoi noin 30 euroa, koska osa oli tarjouksessa. Mun mielestä ei mikään paha summa siihen nähden, että sain kaiken tarpeellisen ostettua! :)

Nyt tää tyttö suuntaa unten maille, postailen luultavasti seuraavan kerran sieltä Pietarista sitten :-)
Related Posts

9 kommenttia:

 1. Mullaki on toi lumenen kulmageeli ja se on ihan älyttömän hyvä! En enää pärjää ilman sitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Pitää kulmat tosi hyvin kasassa eikä ne mee tahmeiksi :D

   Poista
 2. Kokeilin kerran huvikseen kaupas tota lumenen kulmageelii ja se lähti mulla nopeesti pois. O.O Ja minkä ihmeen takia ostit yövoiteen sun ikänen ei oikeesti tartte sellasta siitä ei oo mitään hyötyy? Vai olenko täysin hakuteillä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi tavallaan tasapainottaa ihon kosteutta, ku mulla on ihossa vähän se ongelmana et välillä naama on tosi kuiva ja välillä tosi öljyinen, ja tässä muutaman päivän kokeilun jälkeen oon huomannut, että naama on aikalailla sopiva koko ajan :) ei tota tietenkään tän ikäset tarvii jos on hyvä iho yms!

   Poista
 3. värjääkö toi kulmageeli kulmia? ja jos joo ni vääräjäkö ihan hirveesti? tarvisin varmaa tollasen ku kulmat on ihan hajalla aina koulun jälkee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu onko tummat vai vaaleet kulmat itellään :) Jos on ihan blondit kulmat nii toi tavallaan sävyttää niitä, mut onhan noita kulmageelejä olemassa kans läpinäkyviä! Mulla ku itelläni on luonnostaan tosi tummat kulmat nii tuo geeli ei erotu ollenkaan.

   Poista
  2. läpinäkyvä ois siisti! mut itellä kans tosi tummat luonnostaa ni eihä toi haittaa kauheen paljoo si :)

   Poista
 4. Kiva postaus!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo