13.9.2013 / 5 Comments

Not so good day

Epäonnenpäivästä selvitty ehjin nahoin, kai sitäki voi sanoo suoritukseksi :D Ei mun päivä kyllä ihan putkeen mennyt. Kipee polvi, kauhee tungoksessa litistyminen kun käytiin kattoo Niko Saarista Glitterissä ja vähä muitaki ongelmia. Onneks mulla on maailman parhaat kaverit jotka on aina mun tukena<3
Sain eilen Mealta synttärilahjaksi maailman ihanimman huivin! Oon ihan rakastunut tähän GT:n ihanuuteen, joten pitihän se saada heti tänään jo päälle. Koulussa mulla oli sama takki kuin eilisen kuvissa, mutta nää kuvat on otettu illemmalla kun olin lähdössä treeneihin. Mitäs mieltä ootte? :) uushuivi
DSC01023 DSC01057 uushuivii Farkkutakki-Jennyfer / Farkut-GT / Huivi-GT / Kengät-Converse / Laukku-Kirppis / Arskat-Bik Bok / Kello-Ur&Penn / Käsikorut-Oodji DSC01059 DSC01021

Multa muuten saa kysellä tuolla ask.fm:ssä ihan mitä mieleen sattuu tulemaan! Linkki on tuolla blogini sivupalkissa, ja mun ask-profiiliin pääset myöskin TÄSTÄ!
Related Posts

5 kommenttia:

 1. Ihana asu!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. sulla on lähiaikoina ollut jo yks postaus nimellä not so good day, ja muutenkin se ilmaistaan not such a good day

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla mahtaa olla ankee elämä nykyisin ku tollasia otsikoita laitan :P no ei en ees muistanu/huomannu, ja oon käsittäny et sen voi sanoo kumminko vaan englanniks

   Poista
  2. ei se haittaa :) aijaa okei, no eipä sitten mitään

   Poista

Instagram @petra_koo