19.10.2013 / 20 Comments

Miten tyylini on muuttunut?

Oon pitkään jo aikonut toteuttaa jonkun tän tapaisen postauksen, mutta kertaakaan en oo saanut aikaiseksi etsiä tarpeeksi kuvia mistään. Nyt kuitenkin sain otettua itseeni niskasta kiinni. Esittelen siis tässä vähän että millä tavalla mun tyyli on muutamassa vuodessa muuttunut ja muokkautunut tähän nykyiseen. Toivottavasti tää on jonkun mielestä hauska tai kiinnostava, koska mua ainakin nauratti ihan kauheesti nuo ihan vanhimmat kuvat. :D Huhhuh, joskus nuokin on näyttäneet mun silmään hienoilta vaatteilta!

6lk
Aloitetaampa vaikka sieltä kuudennen luokan lopusta, eli vuoden 2011 puolivälistä. Sillon en meikannut tipan tippaa, ja mun tyyli oli ehkä vähän sekava. :D Vaatteet oli usein ostettu Venäjältä jostain kaupoista, joissa oli tasan yksi kappale jokaista vaatetta. Enemmän kuitenkin tietty shoppasin Suomessa ihan normikaupoissa esim. Gina Tricotissa yms. Kävin myös siihen aikaan tosi usein kirpparilla! Tykkäsin paljon hameista ja mekoista, sekä kukkaprintistä.
7lk syksy
Seuraavaksi tuleekin seiskaluokan "ensimmäinen puoli" eli syksy 2011. Silloinen tyylini oli kyllä ihan täysi hasardi :D. Jos mulle nyt yritettäis pukea niitä vaatteita, joita seiskalla käytin, saisin varmaan sydänkohtauksen. Silloinkin siis kävin tosi paljon kirppareilla ja ostelin muutamilta kavereiltani vanhoja vaatteita. Nykyään tuntuu, että silloin yritin olla ihan liikaa erilainen kuin muut. Käytin esim _todella_ värikkäitä vaatteita sekä mm. Ghetto blaster-laukkua (eli sellasta radion näköistä). En myöskään meikannut tai muutenkaan välittänyt ulkonäöstäni paljoa :D Suoristusrauta ja pinsetit olivat vieraita käsitteitä minulle.
7lk
Vasemmanpuoleinen kuva on syksyltä, oikeanpuoleinen kevät-talvelta.
7lk kevät
Seiskaluokan kevätpuolella, 2012, aloin ehkä vähän "normalisoitua", mutta siltikään en käyttäisi nykyään suurinta osaa niistä vaatteista joita silloin tykkäsin käyttää. Aika paljon tykkäsin sillon käyttää koruja (tykkään siis nykyäänkin mutta en ihan niin paljon päällekkäin...::DD). Saattoi hyvinkin olla pari-kolme kaulakorua päällekkäin ja erilaisia sormuksia samalla kertaa käsissä.
say my name
Tää kuva on otettu joskus vuoden 2012 huhtikuussa (?). tyyli7
Seiskaluokan jälkeisenä kesänä en mielestäni käyttänyt mitenkään ihan ihan hirveitä vaatteita, ehkä vähän tylsiä perusvaatteita mutta ei sentään kamalia :D Tossa yllä kuva siltä kesältä 2012. Aika saman tapaisia mun monet vaatteet silloin oli.
8lk syksy
Kesän jälkeen alkoi uusi kouluvuosi, tällä kertaa kasiluokka. (Syksy 2012)  Mun mielestä mun tyyli ei mitenkään radikaalisti oo muuttunut kasiluokalta, mutta kyllä täytyy myöntää että monia silloin pidettyjä asuja en enää käyttäisi. Esim. ylempänä näkyvä oikeanpuoleinen kuva, jossa mulla on tollanen "Amerikka"-henkinen asu, sitä en laittaisi enää päälleni. Suurin osa kasilla ostetuista vaatteista kuitenkin on mun käytössä nyt :).
8lk syksy2
Kuvia kasiluokan syksyltä.
alalalalalong
Kasin keväästä, eli 2013, en koe muuttuneeni oikeastaan yhtään. Korkeitaan meikkityyli on ihan pikkusen muuttunut. :)
lookbooksinivalkonen maksihamee leffa asu syksyasu Ja tuossapa muutamia mun suosikkiasuja ns. "nykyajalta" :)
Related Posts

20 kommenttia:

 1. aahihii kui ihana XD <3 muistan kaikki x)

  VastaaPoista
 2. oot ollu tosi söpö pienenä:3 mutta tosi kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jaa-a empä tuosta "söpöstä" tiiä.. :DD ja kiitos! :)

   Poista
 3. Tosi kiva postaus! Hihii oot sulonen nois vanhois kuvis:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) omasta mielestäni oon kyllä lähinnä nolo ollu xD

   Poista
 4. Ihania asuja noi loppupuolen asut!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. hehhe ihan paras tälläinen postaus! En ees haluu aatella mun vanhoja vaatteita mitä oon käyttäny joskus 5 luokalla mutta voin sanoo et ne muistutti vähä nuita sun käyttämiä vaatteita :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha muakin vähä jännitti julkaista tää postaus koska löin päätä seinään samalla kun etsin noita kuvia.. Kaikkkee sitä on pienempänä pukenu päälleen :D

   Poista
 6. aivan ihana polku! Tykkään sun nykyisestä tyylistä ihan mielettömästi!

  VastaaPoista
 7. Hei ihana postaus, onko tossa toisiksviimesessä kuvassa aito lv:n laukku?

  VastaaPoista
 8. äää ihana postaus!<3 muistan nää:D t. muhissXD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 ja sori leikkasin sut pois tosta yhestä kuvasta :( t abdul ;)

   Poista
 9. Kiva postaus, muuten minkä pitunen oot? :)

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo