30.10.2013 / 12 Comments

Something not so important

Heippa! Tulin nopsasti päivittelemään tänne muutaman ihan liian turhan kuvan tältä päivältä, koska en millään jaksais keskittyä lukemaan huomiseen mantsan kokeeseen vaikka pitäiskin... :D hehee. Viikko on sujunut mulla ainakin todella väsyneissä merkeissä, talviaikaan siirtyminen ei tee mun energiatasolle yhtään hyvää,  koska illalla rupeaa pimeyden takia väsyttämään jo neljän jälkeen. Tosi harmi senkin takia, ettei ehdi oikein kuvaamaankaan enää päivänvalossa useampana päivänä :/ Tämänkin päivän kuvat on otettu sisällä ihan normaalissa huoneenvalossa, ja nää tuntui silti olevan hehkulamppusuodattimesta huolimatta e r i t t ä i n keltaisia! Kuvissa muuten näkyy mun uusi neule, jonka äippä toi tuliaisiksi Pietarista. Ite tykkään kovasti :-)
Huomenna onneksi päästään koulusta aikaisemmin pois Halloween-juhlan takia, joten ehkäpä kerkeäisin tänne ottamaan parempiakin kuvia kuin tänään :)
Musta olis tosi kiva tietää, mitä teille mun lukijoille oikeesti kuuluu? Kommentoinnin määrä on tässä vähän tippunut ja haluaisin muutenkin tietää, millä meiningillä porukka elelee nyt! :D

DSC03114 DSC03128 sisäkuva
Neule - U.S Polo ASSN / Farkut - Dr. Denim / Korut - OodjiDSC03131 DSC03157
Related Posts

12 kommenttia:

 1. muute onks noi dr.denimit löystyny käytössä? kun ite aattelin ostaa samalaiset, mutta toi löystymine on just se mitä pelkään:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on mulla ollu vasta pari viikkoo joten ei vielä ainakaan oo löystyneet, mutta noihan on muutenkin tosi venyvät että kannattaa sovittaa! :)

   Poista
 2. Ihanat hiukset!!

  VastaaPoista
 3. Ihana neule! Sulla on söpöt tapetit :3

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva toi neule! :-) Ja et oo ainut joka alkaa väsyyn iltapäivisin tähän aikaan vuodesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! :-) joo, eikä mitään hajua mikä tähän vois auttaa :/

   Poista
 5. Ihana neule!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Luetsä aadaviolan blogia? Tuli mieleen kun sillä oli hiljattain täysin sama otsikkio, vai ihan sattumaltako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luen mä! Nyt en tosin hetkeen oo käynyt kattomassa, ja en ainakaan tarkotuksella oo kopioinut kenenkään otsikoita :-D ei vaan oikeesti ollut mitään ns. 'tärkeää' asiaa tähän postaukseen nii sieltä tulee otsikon nimi!

   Poista

Instagram @petra_koo