8.11.2013 / 9 Comments

Ostohyvitys.fi

Sain muutamia päiviä sitten sähköpostia ostohyvitys.fi-nimiseltä yritykseltä yhteistyön merkeissä. Suostuin tekemään heidän kanssaan siis yhteistyötä pienen harkintahetken jälkeen. Itse oon oikeestaan todella innoissani tästä, sillä kyseessä on tosi kiva yritys! Ideana tosiaan on se, että shoppailemalla eri verkkokaupoissa (esim. Nelly.com, Asos, Zalando yms.) voit saada ostoksistasi hyvitystä! Yrityksen nettisivuilla lukee tarkemmin, mistä kaikista nettikaupoista ostohyvitystä saa. Tää yritys sopii tosi loistavasti kaikille nettishoppailun ystäville, kuten vaikka mulle :D Kannattaa käydä katsomassa MouMou-blogin kirjoittajan opastusvideo, jossa on tosi selkeästi selitetty, miten ostohyvitys.fi toimii! Videoon pääset TÄSTÄ.
ostohyvitys.fi
Tästä yhteistyöstä on siis hyötyä mun lisäksi tottakai myös kaikille mun lukijoille, jotka tykkää nettishoppailusta. Mun blogilla on oma kampanjasivu ostohyvitys.fi :ssä, ja kaikki, jotka liittyvät kyseisen sivun kautta käyttäjiksi ja tämän vuoden loppuun mennessä tekee ostoksia tämän palvelun kautta, saavat itselleen ilmaiseksi Fazerin suklaalevyn! <3 Liittyminen tosissaan on täysin ilmaista, eikä velvoita mihinkään (esim. ostoksien määrään tms.) Joten eikun vaan kaikki liittymään ja shoppailemaan, kyseisen yrityksen kautta voi tehdä ostoksia yli 450:ssä eri nettikaupassa! Mun omalle kampanjasivulle pääsette TÄSTÄ.
Related Posts

9 kommenttia:

 1. miten hyödyt tästä o.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis riippuen siitä kuinka moni liittyy tuon palvelun käyttäjäksi mun linkkaaman kampanjasivun kautta, niin saan "palkkaa" :)

   Poista
  2. Palkkioksi saa 1000euron matkalahjakortin eräs bloggaaja kertoi niin

   Poista
 2. Heh itse en juurikaan shoppaa nettikaupoissa kun vaan cf:ssä mutta se ei taija kuulua nuihin :D päätin nyt liittyä kuitenkin ihan tuon ilmasen suklaan takia :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no hyvä! En oo ihan varma mutta musta siinä pitää kai kerätä niitä "bonuksia" että saa sen suklaan :D: mut voihan sitä ostaa vaikka vaan tyyliin parin euron huulirasvan sokokselta ja silti saa sen suklaan :-)

   Poista
 3. Vähän huolestuttavaa että et itse oikein edes tiedä mitä lukijoiden pitää tehdä jotta saavat suklaalevyn...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin siis ton jutun uudelleen ja lukijoiden PITÄÄ liittyä mun kampanjasivun kautta palvelun käyttäjiksi JA ostaa jotakin tämän vuoden loppuun mennessä saadakseen ilmaista suklaata :D

   Poista
 4. Tekstissä mainitsit että liittymällä saa suklaalevyn.. säälittää nämä yhteistyöjutut sillä hyvä blogi pitää pilata turhuuksilla, joista itse vain hyötyy. Ja sillä parilla eurolla huulirasvan sijaan voi ostaa sen fazerin suklaalevyn.. itse et ole edes tietoinen mihin ryhdyt ja haet vaan sitä rahaa.. jonka ei pitäisi olla tärkeintä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saanen korjata kommentistasi pari juttua:
   Tekstissäni mainitsen myös sen, että suklaalevyn saadakseen lukijan täytyy siis tehdä myös ostoksia palvelun kautta liittymisen LISÄKSI. Ja sehän on jokaisen oma valinta, haluaako liittyä palvelun käyttäjäksi vai ei :)
   Omasta hyötymisestäni sen verran vielä, että konkreettista rahaa mä en tästä mainostamisesta saa.

   Poista

Instagram @petra_koo