21.12.2013 / 14 Comments

Linkkaa blogisi - omat suosikkini

Vihdoin ja viimein sain kuin sainkin selailtua läpi kaikki linkatut blogit, sekä kaiken lisäksi valittua niistä omat suosikkini! Tämä postaus sisältää siis vain mun omat mielipiteet, joten ei saa ottaa itseensä, vaikken sinun blogiasi täällä mainitsisikaan! :) Kaikki kuvat ovat kyseisten bloggaajien itse ottamia/heidän valmiita bannereita. Blogit eivät myöskään ole missään "paremmuusjärjestyksessä" ! Toivottavasti saatte tästä postauksesta mahdollisimman paljon irti, sillä mä sain ainakin uusia blogeja mun lukulistalle! :)

Tätä blogia oon seurannut jo jonkin aikaa, muistaakseni alkuvuodesta asti! Emilialla on tosi kauniita kuvia blogissaan, sekä kekseliäitä viikon vinkkejä vaikka mistä eri aiheista :) Kuvat ovat sopivan isoja, vaaleita sekä laadukkaita mun makuun. Tykkään myös paljon Emilian vaatteista sekä asukuvista. Ihanan Emilian blogiin pääset TÄSTÄ!


Seuraavaksi superihana Saijis-blogi. Blogista tulee tosi aurinkoinen fiilis heti kättelyssä, johtuen varmaan tuosta värikkäästä bannerista :-) Kaikki kuvat ovat tosi laadukkaita ja isoja sekä värikkäitä, ja kirjoittaja on hirmu mukavan oloinen ja kaunis! Postailutahtikin on mun mielestä juuri sopiva :) Saijiksen blogiin pääset TÄSTÄ!
Tästä blogista en itseasiassa ollut kuullut ennen kuin kirjoittaja itse linkkasi bloginsa minulle. Hyvä näin, sillä sain uutta lukemista itselleni :-) Kaikinpuolin kiva blogi, laadukkaita ja sopivan isoja kuvia sekä supernätti kirjoittaja! Fannyn lifestylekuvat ovat tosi kivoja ja niistä välittyy sellanen 'suloinen' tunnelma ainakin mulle! :D Tykkään myös vähän erilaisesta bannerista, jossa kuvat ovat tollasissa laatikoissa :-) Blogiin pääset TÄSTÄ!


End of the rainbow-blogi ei ookkaan ihan tavallinen kuva-teksti-blogi, vaan täällä on suurimmaksi osaksi vlogeja eli videoblogeja! Tosi kiva ja erilainen idea julkaista lähes pelkkiä videoita bloggerissa, plussat siis omaperäisyydestä! :) Videot on muutenkin mun mielestä kekseliäistä ja hauskoja ja jaksaa katsoo useamman putkeen! Blogiin pääset TÄSTÄ!

Jennan kirjoittama You can be a superman-blogi sisältää hirveesti hyödyllisiä vinkkejä valokuvaamiseen sekä kuvien muokkaamiseen liittyen! Itse oon ainakin saanut ihan tarpeellisiakin tietoja tuolta :-) Jenna on itsekin tosi hyvä kuvaamaan, ja hänen bloginsa onkin kerännyt jo yli 1000 lukijaa eli onnea hänelle! Pikku faktana vielä että ollaan oltu samalla luokalla ala-asteella ;D Jennan blogiin pääset TÄSTÄ!
Related Posts

14 kommenttia:

 1. Flickr on tehny uudistuksen koskien 800 levysii kuvia. Mulla tulossa tästä huomenna viikon vinkki mutta laita kuvat nyt julkisiks niin nähtäis ees nää kuvat ;/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitäs ihmettä?! Luulin että nää näkyy kaikille kun mullekki näkyy uudistuksesta huolimatta :D Mutta juu, sitä vinkkiäsi odotellessa terv. erittäin tyytymätön tuohon uudistukseen..

   Poista
  2. http://emmppu.blogspot.fi/2013/12/viikon-vinkki-flickr-mika-mattaa.html

   Tuolla sitä viikon vinkkiä nyt ! :)
   Kiitos muuten aivan älyttömästi tästä kunniasta! ♥

   Poista
  3. Ooh ihanaa oot pelastava enkeli!! Ja eipä mitään! :) <3

   Poista
 2. Voi kiitos, tuli ihan yllätyksenä että valkkasit mun blogin tähän! Harmi vaan kun kuvat ei näy :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitää laitoin kaikki kuvat julkisiksi flickrin kautta mutta silti ei näy? Juu siis tosi kiva tää uudistus... Ja eipä mitään, musta blogis ansaitsee enemmän näkyvyyttä! :)

   Poista
 3. Apua! kiitos Petra ihan hirveesti :)♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja Jenna on ansainnu jokaisen lukijansa!:3 mutta nii oot tietenki sinäkin, Petra:-)

   Poista
 4. Oo kiitos hirmuisesti ♥ Ihana piristys :)!

  VastaaPoista
 5. Kiitos sanoistasi ! :3 Löysin itekki täst postauksesta uuden kivan blogin luettavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla että löysit!:) sehän tämän postauksen ideanakin oli ;D

   Poista

Instagram @petra_koo