11.12.2013 / 6 Comments

Little surprise

Tänään oli kyllä kaikin puolin tosi mukava päivä! Ei ollut normaalia koulua ollenkaan, koska meillä oli koko päivä aikaa vierailla eri lukioissa/ammattikouluissa tutustumismielessä. Pääsinkin jo lähtemään keskustasta kotiin ennen yhtä, ja silloin paistoi kivasti aurinko :) Kotiin tultua mua odotti pikku yllätys pöydällä; pikkupaketti Lumene Natural Coden meikkejä. Paketti sisälsi Glitterikynsilakan (joka on ollut pitempään jo hankintalistalla!), kirkkaanpinkin huulikiillon sekä trio-luomivärin. Kaikista näistä tykkäsin kovasti, varsinkin siksi että ei ollut mitään vihreitä tai sinisiä yms. luomivärissä niinkuin yleensä. Tosi käytännöllisiä sävyjä siis joka tuotteessa, varmasti tulevat olemaan kovassa käyössä mulla!
Lakkailin mun kynnetkin vielä uutta kynsilakkaa kokeillen, musta nää on ihan kivat! Vähäsen vaihtelua niihin  ainaisiin mustiin tai luonnonkauniisiin... :D  Vielä selkeytän että tämä EI ole yhteistyö- tms. postaus.

DSC04568 DSC04589
Related Posts

6 kommenttia:

 1. eikös noi kosmetiikka tuotteet tuu ku tilaa demin ? tai niin ainaki mulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tulee, iskä paljasti mun joululahjan tänään kun ihmettelin miks mulle yhtäkkiä ilmestyi meikkejä postilaatikkoon, mut nää tosiaan tuli koska iskä tilasi mulle Demin :)

   Poista
 2. Kiva postaus!
  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. tiedätkö miten nopeesti noi tulee postissa kotiin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulivat vähän päälle parissa viikossa lehden tilauspäivästä kuulemma :)

   Poista

Instagram @petra_koo