8.12.2013 / 4 Comments

SNEAK PEEK

Kävin eilen pitkästä aikaa kunnolla shoppailemassa. Kiersin keskustan läpi, ja myöhemmin menin bussilla Matkukseen pariksi tunniksi kiertelemään. Tarkoituksena ei tosiaankaan ollut ostaa itselleni mitään, mutta enhän mä voinut millään kiertää Bik Bokin alerekkiä... :D Hupsis! Ihanaa uutuuspaitaani en oo vielä ehtinyt kuvata itseni päällä, joten tässä teille vähän ensimakua siitä. Olinkin jo enemmän kuin kovasti jonkun makeen kuosivaatteen tarpeessa...
Olisko muuten jotain postaustoiveita? Mulla on kaikki kokeet nimittäin jouluun asti ohi, joten mulla ois nyt aikaa toiveita toteutella :-)

DSC04518
Related Posts

4 kommenttia:

 1. Ois mielenkiintosta tietää minkälaisista blogeista itse tykkäät! Joten semmoinen linkkaa blogisi-postaus olis kiva! Ja sitten valitset esim. Top5 ja kerrot minksi valitsit juuri ne blogit. Varmaan tuttu idea, mutta joo kuitenkin:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tää on kyllä tosi kiva! Oon jo pidemmän aikaa tätä miettinyt ja nyt kun mulla sitä aikaakin on enemmän nii tää on kyllä ihan kärjessä siellä toteutuslistalla! :)

   Poista
 2. Sun blogi on ihana ja jotain joulukortti ideoita tai joulunen kynsi postaus tai joku vastaava vois olla ihana. Tai viikon asut sillai yhessä postauksessa. :)

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo