17.1.2014 / 10 Comments

BEAUTY

Halusin teidän kanssa näin perjantain piristykseksi jakaa ajatuksia kauneudesta. Muutenkin musta oli kiva kokeilla tehdä vähän jotain erilaista postausta tänne! :)

Mulle kauneus on sekä sisäistä että ulkoista. Sisäinen kauneus on sitä että on ystävällinen ja positiivinen, ja että löytää kaikesta jotain hyvää. Ulkoinen kauneus taas on se, mihin kuuluu meikit, hiusten laitto sun muu tämmönen "pinnallinen".

kirja

Henkilökohtaisesti mä tykkään tosi paljon laittautua, varsinkin jos on tylsää, musta on ihanaa kokeilla erityylisiä kampauksia ja meikkejä! Itse en mitään ihan älyttömiä meikkivarastoja omista, mutta kyllä näillä mun tarpeilla hyvin arkimeikin saa tehtyä :) Muutenkin kun harvemmin missään juhlissa käyn, mutta toki niitä hienompiakin tilaisuuksia varten löytyy tummempia luomivärejä sun muuta.

meikkiboksi

Halusin kuvata myös pitkästä aikaa videon! Video ei oo mikään maailmaa mullistava, siinä vaan näkyy miten yleensä meikkaan arkisin :) Opettelin samalla myös vihdoin ja viimein käyttämään alkeellisesti sitä movie makeria, joten tästä eteenpäin voisi mahdollisesti olla luvassa enemmän videoita kuin ennen (jos siis katsojilla kiinnostusta riittää).


Hyvin luultavasti jotakuta videon katsonutta kiinnostaa myös, mitä tuotteita videolla käytin, joten listasin ne tähän:

Pohja:
Lumenen peitepuikko sävy 03
Lumenen CC-voide sävy Light
Rimmelin Stay matte-puuteri sävy 05
GOSH:in aurinkopuuterikuulat
Lumene Natural Coden poskipuna/aurinkopuuteri

Silmät:
Urban Decayn Naked Basics-paletista sävyt Foxy, W.O.S, Naked 2, Venus,
 sekä rajauksessa Crave
L'oréal Paris:in Volume Million Lashes-ripsari

Kulmat:
Lumenen ruskea kulmien muotoiluvaha

Huulet:
Lumene Natural Code:n sävyttävä huulivoide sävy 3

Ostin juuri viime viikonloppuna kasan uusia siveltimiä, ja nää on kyllä ihan parhautta! Tosi laadukkaita ja hyviä, eikä alennuksen jälkeen hintaakaan jäänyt paljoa :-) Nää on siis kaikki Sokokselta, merkki on Cailap by Mariela Sarkima. Suosittelen näitä kyllä ihan kaikille!

siveltimet
Related Posts

10 kommenttia:

 1. Paljon noille jäi hintaa?:) ja kyllä kiinnostaa videot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketti jossa oli nuo kolme isompaa sivellintä+teroitin makso muistaakseni 28€ ja nuo luomiväriaplikaattorit+sienen sisältävä paketti noin 10€ :) mun mielestä ei kauheen paha hinta kun nuohan on normihintasina paljon kalliimpia ja lisäks nuo on tosi hyviä!

   Poista
 2. Hieno meikki on kyllä ! :) Ja ala vaa tekee lisää videoita! Tässä vähä ehotuksia: My day, huonepostaus, meikkien esittely, lempivaatteet muita tietty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) oon tosi iloinen että vihjailemattakin tuli noita videoehdotuksia kuin apteekin hyllyltä :D!

   Poista
 3. Kertoisitko mikä musiikki on videossa? Näyttää olevan kaksikin tai kolme niin voisitko kertoa?:D Olisin tosi kiitolline ! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videossa on itseasiassa vaan yksi biisi, johon on mixattu vuoden 2013 hittejä! Löytyy tuosta linkistä:

   http://www.youtube.com/watch?v=ZGRQKKaox5Q

   :)

   Poista
 4. Heei kiva video ja hyvä toteutus :) Tee toki lisää näitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon Pipsa :)! Meinasinkin että nyt kun tuo movie maker on ees jollain lailla hallussa, niin rupeisin tekemään jatkossa enemmän videoita!

   Poista
 5. Onko millainen kirja tuo beauty? Kiinnostaisi ostaa se mutta haluaisin kuulla mitä mieltä oot siitä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi paljon ainakin mä oon tykänny, suosittelen ostamaan koska tossa on vaikka mitä meikkivinkkejä, hiustenlaittoon monia hyviä ohjeita ja muita sellasia hyödyllisiä asioita kaikille aiheesta kiinnostuneille :) Eikä mun mielestä hintakaan oo paha sisältöön nähden!

   Poista

Instagram @petra_koo