10.1.2014 / 10 Comments

Happy 2nd birthday to my blog!

bloginsynttärit

synttärikollaasi
Hah viimein mäkin pääsin istahtamaan koneen ääreen... Ihan alkuun hyvää alkanutta vuotta! Olin tosiaan loput mun joululomasta (sekä pari arkipäivääkin) töissä Tahkolla, joten en oo kerennyt oikeastaan viettää minuuttiakaan omaa aikaa. Siitä johtuu tää parin viikon mittainen blogihiljaisuus!
Toiseksi, tänään tulee tasan kaksi vuotta täyteen siitä päivästä, kun aloitin kirjoittamaan tätä blogia :-) Tosi tosi harva lukija niiltä ajoilta varmaan on edelleen mukana lukemassa mun blogia, mutta kaikki ketkä on alusta asti tätä seuranneet, ansaitsee suuren kiitoksen <3 Lisäksi myös tosi iso kiitos kaikille uudemmillekkin lukijoille! Ilman teitä mulla ei olis motivaatioo tänne kirjoitella ainakaan kovin aktiivisesti :D Bloggaaminen on tarjonnut mulle tässä parin vuoden sisään hurjasti uusia asioita elämään: oon jollain lailla oppinut tuntemaan tyylini, oppinut käsittelemään sekä hyvää että vähemmän hyvää palautetta, päässyt mukaan ID-inspirationiin ja siinä sivussa pariin yhteistyöhönkin, kehittynyt hurjasti ihmisenä sekä tietty oon opetellut käyttämään kunnolla kameraa ja kuvanmuokkausohjelmia, html-koodia sun muita tämmösiä! Lisäksi mulla on aivan ihanat 292 rekisteröitynyttä lukijaa, yli 99000 sivunnäyttöä sekä lähes 300 postausta :) Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, uskon että tuleva vuosi tuo vaikka mitä uusia tuulia tänne bloginkin puolelle!
Related Posts

10 kommenttia:

 1. Onnee blogilles<3 Sulla on mahdollisuudet menestyä tän blogis kautta, keep going girl !

  VastaaPoista
 2. Minä olin ihan melkein alusta asti jollen jopa alusta! :) Tää blogi on niin ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikeesti tosi kovasti että oot ollu niin pitkään täällä seuraamassa! <3 on varmaa ollu hauska seurata sieltä ihan alkuajoilta tän blogin kehittymistä:D

   Poista
 3. Jeeees onnea blogillesi! :) Itse olen lukenut tätä ehkä vuoden ajan, toivottavasti saan nauttia tästä vielä pitkään.

  VastaaPoista
 4. Aloin lukee sun blogia kaks vuotta sitten maaliskuussa ja täällä mä edelleenkin oon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eli säkin oot ollut käytännössä melkein alusta asti seuraamassa mun noloilua :DD kiitos sulle <3

   Poista
 5. Onnee sun blogille! <3

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo