27.2.2014 / 2 Comments

About my hair straightening


Moikka rakkaat!
Muutama henkilö tuolla pari postausta takaperin toivoi mun tekevän tarkempaa postausta tästä mun hiusten pitempiaikaisesta suoristus-operaatiosta, joten mä nyt kerron siitä teille vähän paremmin!
Kyseessä on siis Schwarzkopf:in got2B Play It Straight - Blow dry kit -niminen tuote, johon kuuluu kaksi erilaista tuubia. Putkiloissa on tarvittavat aineet luonnonkiharien hiusten suoristamiseksi, ja aineen luvataan tekevän hiuksista nopeammin kuivatettavat ja helpommin käsiteltävät sekä silkinpehmeät. Lisäksi tämän pitäisi kestää noin 10 pesun verran.
  Huom! Tää ei ole yhteistyöpostaus, tästä ei siis ole mitään "hyötyä" Schwarzkopfille tai minulle! 

DSC08434

VAIHE 1. 
Smoothing serum-ainetta (putkilosta nro 1.) levitetään pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin osio kerrallaan. Aineen annetaan vaikuttaa hiuksissa noin 20 min, jonka jälkeen se huuhdellaan haalealla vedellä kunnolla pois.


VAIHE 2.
laitetaan tuubista nro 2. Sealing cream-nimistä ainetta jälleen pyyhekuiviin hiuksiin, mutta annetaan vaikuttaa vain 10 minuuttia. Tämäkin huuhdellaan huolella pois haalealla vedellä.

VAIHE 3. 
Huuhdellut hiukset föönataan harjaa apuna käyttäen, sekä piikkisuoran looputuloksen saavuttamiseksi käytetään vielä suoristusrautaa. (Itse en suoristanut)

DSC08439

Omasta kokemuksestani voin kertoa sen verran, että en huomaa hiusten olevan ainakaan huomattavasti suoremmat kuin alunperin, mutta käsittely todellakin sai mun hiukset tuntumaan paljon pehmeämmiltä ja helpommin hallittavilta kuin aiemmin! Oon pessyt hiukset noin 5-6 kertaa käsittelyn jälkeen, ja suunnilleen samalta hiukset vaikuttaa kuin parina ekana päivänä käsittelystä :) Luulen että tää voisi toimia huomattavammin ihmisille, kenellä on todella villit luonnonkiharat, sillä mulla on vaan tosi laineikkaat hiukset, lukuunottamatta täysin kiharia "etuhiuksiani". Mutta kyllä mä tätä suosittelen kaikille kellä on vähänkin lainehtivat hiukset, sillä noissa aineissa on keratiinia, joka tekee hiuksista superpehmeät <3 Tohon vielä kuvaa niistä hiuksista seuraavana päivänä käsittelystä!

DSC08189
Related Posts

2 kommenttia:

 1. Hei Petra!

  Sattumalta törmäsin tähän postaukseesi. Halusin hieman kertoa lisää esittelemästäsi tuotteesta. Kyseessähän on kemiallinen käsittely hiuksille, toisin sanoen suoristuspermanentti. Tuote ei ole hoitoaine, vaikka sanat serum ja cream niin antavatkin ymmärtää. Siksi haluan painottaa, että tuotetta ei kannata käyttää ihan kaikki, joilla on taipuisa hius. Perinteinen suomalainen hento luonnontaipuisa hius ei välttämättä kestä käsittelyä. Erityisen koville joutuu myös vaalennettu hius. Latvat hiuksissa "kärähtää" helposti ja sitä ei sieltä saa korjattua millään muulla, kuin saksilla. Pahimmillaan voi hiuksille tapahtua kemiallinen leikkaus.

  Olen joskus aikoinaan kirjoittanut tästä tuotteesta postauksen. Siinä kerron tästä vähän enemmän.
  http://www.glitz8glam.com/2012/10/got2b-play-it-straight-suoristuspermis.html

  Uskon, että tuote on pehmentänyt sinun hiuksiasi, sillä ymmärsin, että sinulla on hyvin jäykkä hius. Permanenttiaineella usein pehmennetään hyvin jäykän hiuksen rakennetta, jotta siihen saadaan helpompaa käsiteltävyyttä ja jopa pehmeyttä, jos hius on kovin kova. Siltikään tämä ei ole ihan kaikille hyväksi ja siksi hieman kritisoin tuotteen valmistajan markkinointia, joka on harhaanjohtavaa.

  Mukavaa lopputalvea ja pian alkavaa kevättä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos tosi paljon tästä tietoiskusta! Varmasti moni kenellä on ollut kysymyksiä kyseistä tuotetta koskien sai sinun kommentista paljon hyödyllistä tietoa! :)
   Olet ihan oikeassa, minulla nimittäin on melko jäykkä hiuslaatu, joten tämä tuote kävi mun hiuksille tavallaan pehmentävänä hoitona!:D
   Kiitos, mukavaa kevättä sinullekin :-)

   Poista

Instagram @petra_koo