5.2.2014 / 8 Comments

I'm home!

Niikuin otsikosta moni osaakin päätellä, oon tullut kotiin mun ikimuistoiselta matkalta! Keniasta mun mukaan lähti pääkopallinen ajatuksia paikallisesta elämästä, armottomat rusketusrajat, sekä kirjaimellisesti täysi kameran muistikortillinen vaaaikka minkälaisia räpsyjä vähän joka paikasta siellä. Mulla on jo näin parin Suomi-päivän jälkeen ihan mieletön ikävä takaisin Afrikan lämpöön, enkä olis millään halunnut jättää sitä paikkaa! Ihastuin paikalliseen Swahili-kulttuuriin ja ystävällisiin ihmisiin, joiden kanssa pystyi heittämään ihan parasta läppää :D Lupaan että tää matka ei ollut mun viimeinen kerta Keniassa, sen verran mä siellä tykkäsin olla <3
Tämän enempää höpisemättä pistän ihan muutaman "sneak peek" -kuvan matkastani, sillä mun olis tarkoitus tehdä ainakin postaus mun ostoksista, sekä yleisesti ottamistani kuvista :) Mukavaa viikon jatkoa kaikki <3

rantaaa jalat palmu seeprat
Related Posts

8 kommenttia:

 1. voi vitsi mite ihanalta näyttää :-) ! kauanko sä siis olitkaan siellä?

  VastaaPoista
 2. Looks awesome ♥ Millonkas kerkeilet nähä x)?

  VastaaPoista
 3. ihan mielettömän kivoja kuvia, oon kateellinen tosta matkasta <3
  http://nelliuu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo