11.3.2014 / 12 Comments

LIFE GETS BETTER ON SUNDAYSVaikka useimmiten monia harmittaa sunnuntait, koska seuraava päivä on maanantai, mua ei harmita ikinä! Rakastan sunnuntaipäiviä nyt keväällä vielä entistä enemmän, koska on ehkä ihanin tunne herätä aamulla kymmenen jälkeen sälekaihtimien välistä tulevaan auringonpaisteeseen, laittelemaan itselleen tavallista parempaa aamupalaa, ja nauttimaan elämän pienistä iloista! Ah, ei tuota päivää vaan voi liikaa ylistää :) 
Oon nyt tosi iloinen tuon kauniin kevätsään ansiosta, ja toivon tosi kovasti ettei se talvi enää tulisi. Näin keväällä tuntuu niin paljon virkeämmältä ja tuntuu, että saa enemmän aikaan. Ja mikä parasta, tietää että kesä ei oo enää kaukana <3


DSC08954

DSC08966

DSC08960


Tähän loppuun vielä pieni kysymys! 
Kuvasin viikonloppuna videolle toisen osan kysymyspostauksen vastauksista, mutta videosta tulikin pitempi kuin olin suunnitellut, nimittäin n. 16 minuuttia... :D Eli siis, mun kysymys koskee sitä, että haluatteko te mun julkaisevan tuon ylipitkän videon, vai että teen toisen vastauspostauksen tekstinä kuten edellisenkin? :)  
Related Posts

12 kommenttia:

 1. julkase video! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia♥! Ite en nykysin oikein osaa nauttia sunnuntaista, ellei oo jotain kivaa tekemistä suunniteltuna sunnuntaille :/ mut joo, julkase se video:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä tykkään nykysin vaan olla kotona rauhassa ja rentoutua! Siks sunnuntait on kivoja :D

   Poista
 3. Sun aamupala näyttää todella herkulliselta♥ Julkase vaan se video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä että julkaisenkin :-)

   Poista
 4. aivan ehdottomasti julkase se video! tuo vähän vaihtelua ja oon aina tykännyt seurailla sun tekeleitä videopuolellakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah hauska kuulla! :-) En kyllä itse kauheesti tykkää esim. omasta äänestäni videoilla mutta kiva että joku niitä tykkää katsoa :)

   Poista
 5. Oih ihanan raikkaita kuvia :3

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia!

  http://pinjavera.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo