27.3.2014 / 8 Comments

STRIPED LIGHT BLUE


Ihana keväinen keli on tehnyt mut tässä parin viikon aikana tosi iloiseksi! Aamullakaan ei ärsytä niin paljon mennä kouluun, kun aurinko paistaa. Pukeutuminen tuntuu kans helpottuvan paljon, kun ei tarvitse enää paljoa miettiä montako neuletta laittaisi päällekkäin ettei palellu :D Tässä keväällä on tiedossa muutama tosi kiva juttu, joista oon etukäteen hirmu innoissani jo! Niistä kerron sitten lisää lähempänä, joten pysykää mukana!
Tässä muutama asukuva eiliseltä, kun yhdistin tollasen vähän siistimmän paidan revittyihin farkkuihin ja Converseihin! Mitäs tykkäätte? :) Huomasin vasta lopussa että kaikki mun päällä olleet vaatteet oli Gina Tricotista lukuunottamatta kenkiä... Huuuups!

asu

DSC09309

DSC09203

DSC09283


asu2

DSC09181

PS! Mä oon nyt alkanut juhlakauden lähestyessä laitella mun vanhoja juhlavaatteita myyntiin tuonne tori.fi -palveluun, ja mulla on siellä tällä hetkellä mm. Guessin korkkarit ja Vilan maksimekko myynnissä, joten jos on tarvetta/muuten vaan kiinnostusta, käykää ihmeessä kattomassa! :) TÄSTÄ pääset korkkareihin ja TÄSTÄ mekkoon!
Related Posts

8 kommenttia:

 1. Oi ihan super ihana asu! Sun jalat on oikeesti ihan unelmat tollaset fitit xD ja nuo kiharat ponnarin lopussa näyttää ihanalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :-) <3 Mäkin oon nyt tykästynyt tähän kiharrettuun ponnariin!

   Poista
 2. Liikaa sinistä
  Mutta toi paita kävis paremmi yhteen vaikka mustien tai esim vaikka valkoisten farkkujen kanssa mielestäni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuo asu toimi ihan hyvin noinkin! Kokeilin paitaa mustien farkkujen kanssa nii ei ollu mun silmään oiki kivan näkönen :) mut oon kyllä samaa mieltä et valkosien kanssa vois toimia tosi hyvin!

   Poista
 3. Sun hiukset on nii upeet!!

  VastaaPoista
 4. Taas otit nuo kuvat tuossa tiellä ;) ei se mua haittaa, mutta itsellesi lupailit XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin ite kans... :D Oon huono pitämää lupauksia :(

   Poista

Instagram @petra_koo