23.4.2014 / No comments

ICE WATCHkellokuva


Muistatte varmasti, kun kerroin käyneeni Bloggers' Inspiration Day-tapahtumassa? Siellä tosiaankin oli eri yrityksien pisteitä, ja mä vierailin muunmuassa Timanttisten pisteellä. Siellä mulle tarjottiin mahdollisuus osallistua yhteistyökampanjaan heidän ja Indiedaysin kanssa, ja kiinnostuin asiasta sen verran, että päätin osallistua kamppikseen!

Timanttisten pisteellä oli usean kellomerkin tarjontaa esillä, muunmuassa Ted Bakerin, Daniel Wellingtonin sekä Ice Watchin supernättejä kelloja. Sain tehtäväkseni valita Ice Watchin kellovalikoimasta kellon, joka sopi omaan asuuni kyseisenä päivänä. Valitsin laajasta värivalikoimasta puhtaanvalkoisen Glam Unisex - mallisen kellon kultaisella reunuksella, koska pidin sen siroudesta, ja se sopi croptoppini väriin juuri sopivasti! Kaikki Ice Watchin kellot ovat unisex-mallisia, eli ne sopivat sekä miehille että naisille, mikä mielestäni tekee kelloista omalla tavallaan erikoisen. 

Jos ette ole aiemmin tutustuneet Ice Watchin ihanaan kellovalikoimaan, kannattaa käydä katselemassa heidän kellojaan Timanttisten sivuilla (KLICK*) sekä tykkäämässä Timanttisten facebook-sivusta (KLICK*) josta näkee mm. kevään kellouutuuksia! :)
Related Posts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram @petra_koo